Conduce și e condusă, apoi egalează la seturi, dar pierde după 213 mingi: CSM Lugoj – Medicina 2:3

Iubitorii voleiului lugojean nu vor uita pentru multă vreme de acum încolo acest al 27-lea joc al favoritelor în actuala stagiune, unul care s-a întins la maxim, pe 5 seturi, și care a transformat într-un vulcan tribunele și așa cu sufletul la gură. CSM Lugoj și CSU Medicina Târgu Mureș nu și-au cruțat deloc forțele încă din primul duel al acestei încleștări pentru calificarea în Challenge Cup, și care ar putea fi decisă în chiar 5 meciuri, oferind un palpitant spectacol, duminică seară, în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”.

Volei de bună calitate, și palpitant, în primul dintre cele 5 dueluri pentru locurile 5-6, CSM Lugoj-CSU Medicina Tg. Mureș, de duminică 7-aprilie, în playoff, Divizia A1. A fost 2:3, meciul 2 avînd loc mîine seară, tot în ”Ioan Kunst Ghermănescu”, și tot de la 6 și jumătate (foto: www.lugojeanul.ro)

A fost 2:3 cu năbădăi, așa încît, în cele din urmă, susținătorii lugojencelor, dotați cu tot arsenalul fanilor veritabili, și cu mesaje dintre cele mai însuflețitoare adresate favoritelor lor, au plecat întristați de deznodămîntul primului act, cel de-al doilea urmînd a avea loc mîine, tot de la ora 18,30.

Recuperarea va fi capitală, întrebarea fiind cîtă energie vor mai avea după numai 24 de ore niște voleibaliste aflate spre final de sezon, și care astăzi au transpirat binișor peste două ore.

A fost cu de toate în acest prim joc al ultimei faze din play-off, pentru deciderea ocupantei locului 5 la finele ediției 2012-2013, cu drept de calificare în cupele europene, CSM Lugoj putînd regreta că nu a capitalizat mai ales avansul constant avut în setul secund dar în general debuturile bune de set.

Cu o evoluție tranșantă, foarte hotărîtă, alb-albastrele le-au pus în gardă pe mureșence, reamintindu-le de acel 3:0 din 12 ianuarie: 8:4, 16:11 și 25:15 în primul set, adjudecat.

Și cel de-al doilea a mers șnur, dar CSU Medicina a găsit pe finalul său resursele să revină de la 21:17, egalînd cu 23:25, 1-1.

După 8:3 în setul 3, ardelencele au întors mai rapid rezultatul, 13:16, impunîndu-se cu 20:25. Cel de-al patrulea, în care lugojencele s-au menținut aproape cu disperare de oaspetele lor, a fost mult mai echilibrat, 7:8 și 15:16, finishul fiind în mîinile timișencelor, cu 27:25.

Cel decisiv, la 2:2, a pendulat de la 4:3 și 9:7 la 9:11, după care ocupantele locului 6 la finele returului n-au mai cedat avantajul: 13:15 și 2:3, după 213 mingi, unele foarte disputate…

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Timişene: