CSM Lugoj aplică încă o instrucție

Prim-divizionarele de volei ale Lugojului și-au făcut meciul ușor și sâmbătă după-amiază, în cea de-a doua zi a turneului găzduit de Rapid la finele returului, CSM trecând cu 3:0 de ”lanterna roșie” nou-promovată din Târgu Mureș, după numai 67 de minute de joc efectiv, fără istoric.

CSM Lugoj a câștigat și astăzi la fel de clar precum izbutea ieri în fața penultimei clasate din Cluj, de astă dată detașându-se de codașa CSU Medicina CNUE Târgu Mureș, pe seturi cu 25:19, 25:20, 25:17, doar 3 puncte pierdute în plus comparativ cu întâlnirea de vineri.

Ceea ce i-a asigurat matematic locul 5 la încheierea sezonului regular tur-retur în Divizia A1 de volei feminin, reușită pentru a cincea ediție consecutivă de a se clasa între primele 6 cluburi din țară înaintea trecerii la faza pe grupe valorice. 

Punctul final în retur, televizat duminică de la ora 14 de TVR3, CSM în compania gazdei CS Rapid București, în cel mai atractiv duel al patrulaterului derulat pe 3 zile. Astăzi, meritele individuale în dreptul sârboaicei Zelenovic, principală realizatoare a 18 puncte. 

Ulterior, continuarea în zona locurilor 5-8. Ultimele rezultate și programul din weekend în ”A1” Feminin, pe coloana clasamentelor.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: