CSM Lugoj aşteaptă pînă duminică aflarea gazdei din 23 martie

CSM Lugoj şi iubitorii voleiului feminin timişean vor afla duminică numele adversarei din faza secundă a play-off-ului, al cărei prim joc va avea loc în condiţii de deplasare, sîmbătă 23 martie. Disputa cu CSM Bucureşti sau CS Volei Alba Blaj, tot după sistemul două victorii din trei partide, va decide dacă lugojencele vor trage ulterior la locul 5 sau 7 în ierarhia finală.

După ce le-au întins serios pe nişte bucureştence de la CS Dinamo Romprest cu doar 15 seturi pierdute în cele 20 de jocuri din stagiunea retur, egalîndu-le sîmbătă la unu şi întorcînd aseară scorul la 2:1, în revanşa de la Lugoj, voleibalistele de la CSM au acum o săptămînă şi jumătate la dispoziţie pentru a pregăti disputele din faza secundă a play-off-ului, al cărei deznodămînt va fi cunoscut deja luna aceasta, cel tîrziu pe 31 martie, în eventualitatea unei a treia dispute decisive, tot în condiţii de deplasare.

Aseară, CS Volei Alba Blaj a dispus cu 3:1 (29:27, 25:23, 17:25, 25:12) de CSM Bucureşti şi a egalat la unu scorul meciurilor în ceea ce s-a dovedit într-adevăr a fi cea mai echilibrată dispută din faza I, în rest Tomis Constanţa trecînd cu 2-0 la jocuri de VC Unic Piatra Neamţ şi urmînd a evolua în semifinale cu Ştiinţa Bacău, şi aceasta învingătoare cu 2-0 în dauna CSU Medicinei.

Calculele hîrtiei au fost confirmate în trei dintre cele 4 dispute din sferturi, inclusiv în duelul CS Dinamo – CSM Lugoj, chiar dacă elevele pregătite de Bogdan Paul şi Dorin Horvath au demonstrat prin cele 3 seturi cîştigate şi nu numai că victoria la zero din ianuarie în dauna liderului n-a fost deloc o întîmplare,în schimb CSM Bucureşti şi nou-promovatele din Alba mai avînd de jucat un meci pentru departajare, după ce şi la finele returului încheiau la egalitate de puncte, cîte 35, pe locurile 4 şi 5.

Cert este că CSM Lugoj, care în acest sezon a obţinut 9 victorii şi a pierdut de 14 ori, va juca revanşa din faza a doua miercuri 27 martie, acasă.

* La masculin, Tomis Constanţa şi SCM U Craiova sunt primele semifinaliste ale Diviziei A1, în vreme ce disputele Remat Zalău – Dinamo şi Unirea Dej – EXplorări Baia Mare intră într-un al treilea joc, decisiv.

 

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 8

 


Ultimele articole din categoria Timişene: