CSM Lugoj, cel mai clar de la promovare! Şi vine noul teren!

CSM Lugoj a repurtat sâmbătă după-amiază la Cluj cea mai clară, rapidă şi categorică victorie de la revenirea sa în primăvara anului 2010 pe prima scenă a voleiului feminin, cedând doar 40 de puncte în cele 3 seturi şi adjudecându-şi într-o oră de joc duelul cu „U”, 0:3 (10:25, 15:25, 15:25), în etapa a treia din A1. Timişencele s-au revanşat astfel în fieful unor ardelence câştigătoare pe Timiş la „Cupa CSM Lugoj”, înaintea startului campionatului, elevele lui Bogdan Paul confirmând astfel ordinea ierarhică după un sezon precedent în care încheiau pe 6, faţă de poziţia a zecea, a clujencelor, de care treceau în 2010-2011 cu 3:1 de la 0:1 în octombrie, sub Feleac, şi cu 3:0 acasă.

Este al doilea succes stagional cu 3:0 pentru Diana Tătaru şi compania, care în prima rundă, în urmă cu 4 săptămâni, treceau de nou-promovata Penicilina Iaşi risipind 60 de puncte.

„Sunt încântat pentru că încă odată am fost susţinuţi în deplasare de un număr însemnat de suporteri din Lugoj, peste 50 de oameni din oraş, care au alcătuit o frumoasă galerie. Am fost însoţiţi şi de conducerea clubului, aşadar cu toţii au fost alături de noi, şi ţin să le mulţumesc şi pe această cale pentru sprijinul acordat”, a spus Bogdan Paul, antrenor principal la CSM Lugoj, care s-a declarat totodată uşurat că problema înlocuirii suprafeţei de joc a terenului din sala „Ion Kunst Ghermănescu”, unde timişencele vor primi miercuri de la ora 18 vizita lui CSM Ecorec Bucureşti, este pe punctul de a fi rezolvată.

„Lotul nostru a acuzat probleme medicale, jucătoarele au avut probleme cu genunchii, şi noi sperăm să nu mai intervină şi altele, îmbucurător fiind faptul că suprafaţa de joc va fi înlocuită după meciul cu CSM Ecorec. Terenul înlocuitor se află la Timişoara, va fi adus într-o zi, două, la Lugoj, urmând a fi montat”, a anunţat Bogdan Paul vestea bună.

„Astăzi ne-am impus relativ uşor, de fapt mai uşor decât ne-am fi aşteptat, în faţa unei echipe care nu ne-a pus foarte mari probleme. Am funcţionat corect, fără greşeli şi astfel am reuşit să ne adjudecăm seturile la diferenţe mari. „U” Cluj a evoluat mai modest decât am anticipat, mă aşteptam la un nivel cât de cât mai bun din partea gazdelor”, a spus Bogdan Paul, care s-a declarat mulţumit că „am servit bine iar blocajul şi atacul au funcţionat la parametrii normali. Serviciul şi preluarea din servici au fost mai bune decât de obicei”.

Irina Alexandru şi-a făcut reintrarea după intervenţia chirurgicală, şi deşi nu se poate afla momentan „la potenţial maxim”, după cum a remarcat antrenorul Bogdan Paul, a avut o prestaţie bună, în linie cu colegele sale, printre care şi Alexandra Badea şi-a făcut datoria.

CSM Lugoj s-a impus prin Tătaru, Alexandru, Badea, Canea, Lungu, Lupaşcu, cu Smultea libero şi Busuioc respectiv Şonda intrând pe parcurs. Din lot a mai făcut parte junioara Matei.

CSM Lugoj va efectua un prim antrenament de revenire duminică seară, urmat de alte două luni şi marţi, în vederea jocului de miercuri de la ora 18, acasă cu CSM Ecorec, în runda a patra. Bucureştencele au trecut în această toamnă de timişence, 3:1 şi 3:1 în faza calificatorie a Cupei României.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 3

 


Ultimele articole din categoria Volei: