CSM Lugoj conduce cu 2:0 la seturi dar pierde la Voluntari

La o lună după ultimul meci de campionat, câștigat acasă în 7 februarie în cinci seturi și cu 15:10 în decisiv, spulberând astfel invincibilitatea fruntașei din Târgoviște, CSM Lugoj a jucat în această seară în Divizia A1 de volei feminin la startul turneului triunghiular de la Voluntari, câștigând primele două seturi în dauna gazdelor ilfovene dar pierzându-le pe următoarele trei, în decisiv cu același 15:10, în oglindă. Cu 3 victorii la activ cu 3:2 în actuala ediție a elitei, timișencele au pierdut pentru a doua oară în cinci seturi.

Fără meciuri în mână în ultimele 4 săptămâni, cu excepția eliminării la primul hop din preliminariile pentru calificarea în sferturile Cupei României din turneul de la Cluj, CSM Lugoj a revenit astăzi de la ora 18 la fileul prim-divizionar cu ocazia antepenultimului turneu al returului în ”A1”, pentru a doua oară în acest campionat într-o reuniune voleibalistică la Voluntari, unde are programate două apariții în nici 24 de ore, cea de-a doua duminică de la ora 14, televizată de TVR3, cu CS Medgidia, astăzi în așteptare pe margine.

Răstimp în care CSM a fost implicată într-un meci cu durata de două ore de joc efectiv, dominat în prima sa parte de bănățencele antrenate de Ugljesa Segrt, care s-au impus categoric în setul inaugural, cel mai scurt al întâlnirii, 15:25, și în prelungirile celui de-al doilea, cel mai disputat al partidei, 26:28, fără a aplica mai apoi lovitura decisivă.

Din contră, experimentatele ilfovene îndrumate de Ljubicic, și acestea în componență cu voleibaliste din spațiul ex-iugoslav, au revenit treptat în meci, 25:19 în setul trei și 25:22 în cel de-al patrulea, în care CSM Lugoj s-a desprins în două-trei rânduri la 3-4 puncte, fără a menține însă ritmul, ratând astfel șansa unui triumf de 3 puncte.

Din contră, CSO Voluntari 2005, care pierdea în tur cu 2:3 cu cele din Cluj și Târgu Mureș, dar și o depășea cu 3:2 pe Rapid, a egalat la seturi, dominând apoi în cel decisiv, în care lugojencele doar au egalat la doi. Gazdele s-au desprins de la 5:4 la 8:4 și de la 8:5 la 10:5, păstrând apoi avansul… 15:10.

Formația din jumătatea secundă a clasamentului își fructifica avantajul terenului propriu, pe când CSM Lugoj, învingătoare cu 3:2 cu FC Argeș, chiar de la 0:2, dar și cu Dinamo și CSM Târgoviște, pierdea cu 2:3 precum meciul din tur cu CS Știința Bacău, de pe același teren.

În plan individual, trăgătoarea Nina Kocic a strâns 25 de puncte pentru lugojence iar Zelenovic 19, întrecute fiind de cea mai prolifică jucătoare a meciului, Filipaș, de la învingătoare, cu 27 de puncte. 

Rezultatele zilei la începerea turneelor din 6-8 martie, precum și programul viitor, pe coloana clasamentelor secțiunii Volei.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + = 9

 


Ultimele articole din categoria Volei: