CSM Lugoj, cu Tasic, Loredana și Anca Pașca, mergând și după o voleibalistă de zona 4 din Serbia

Gruparea CSM Lugoj a remis un comunicat de presă, prin persoana directorului său, psih. Bogo Anucin, anunțând reluarea pregătirilor prim-divizionarei de volei feminin, cu 10 sportive la primul antrenament, printre care centrul Milica Tasic și Loredana Pașca, universal, lor alăturându-li-se deja și Anca Pașca (28 ani), polivalentă. Ocupanta locului 6 în Divizia A1 2012-´13, care s-a despărțit de 5 jucătoare, mai negociază cu o voleibalistă de zona 4 din Serbia. Dar iată reperele unui nou început…

Bogdan Paul, antrenorul principal al lui CSM Lugoj, le-a dus pe timişence în primăvară pe 5-6 pentru a doua oară în 3 primăveri

 

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal a reluat pregătirile în vederea sezonului competiţional 2013 – 2014, luni 5 august, de la ora 18,30, întâlnirea având loc la Sala Sporturilor”Ioan Kunst Ghermănescu”. La primul antrenament condus de principalul Bogdan Paul şi preparatorul fizic Vasile Canea au fost prezente zece sportive, care vor face parte din lotul echipei noastre în sezonul următor. Au participat Mădălina Şonda, Ivana Radonjic, Diana Tătaru, Laura Lungu, Ionela Canea, Maria Matei, Cătălina Bosuioc, Daniela Lupescu, Milica Tasic şi Loredana Paşca.

Ultimele două sunt noutăţile viitorului campionat, Milica Tasic evoluând pe postul de centru (1,82 mînăţime şi 29 de ani), în timp ce Loredana Paşca (1,79 m înăţime şi 22 de ani), joacă pe postul de universal. Luni seara, după primul antrenament, la echipă a ajuns şi Anca Paşca, jucătoare în vârstă de 28 de ani şi 1,80 înălţime, ce poate evolua pe mai multe posturi.

Campania de transferări a formaţiei lugojene nu se opreşte însă aici, conducerea tehnică fiind în tratative cu aducerea unei jucătoare de zona 4 din Serbia.

De la echipa lugojeană au plecat Andreea Ispas, jucătoare al cărei împrumut dela TomisConstanţas-a încheiat, Ioana Vasinca şi Veronica Lupașcu, ambele întrerupând activitatea competiţională, Carmen Grama, liberă de contract şi Katarina Jovanovic, liberă de contract.

C.S.M. Lugoj îşi derulează prima parte a pregătirii pe plan local, după reacomodarea la efort şi antrenamentele fizice urmând o serie de jocuri amicale, pentru configurarea sextetului de bază. Primul turneu de pregătire este programat în Ungaria, în perioada 6 – 8 septembrie, după care va urma tradiţionalul turneu organizat de clubul nostru, ”Cupa CSM Lugoj”, ajuns la ediţia a IV-a.

Primele meciuri oficiale vor fi cele din Cupa Balcanică, urmate de întrecerile din Cupa României, pe 28 septembrie.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = trei

 


Ultimele articole din categoria Timişene: