CSM Lugoj: culoar strâmt pentru repetarea Final Four în Cupă

La 3 săptămâni după locul secund obţinut în Cupa Balcanică, la Bursa, şi cu 3 săptămâni înaintea debutului în Divizia A1, acasă cu ACS Penicilina Iaşi, debut ce va fi urmat de o deplasare la Piatra Neamţ, prim-divizionara de volei CSM Lugoj revine în matca jocurilor de verificare peste graniţe iar în acest weekend se va deplasa în Serbia unde va disputa două meciuri amicale, în compania formaţiilor din Vrsac şi Klek, premergătoare turneului de prezentare al echipei în fata propriilor fani, care se doreşte a avea loc weekendul viitor la pe malurile Timişului dar la care nu s-au definitivat înca meciurile şi orele lor de disputare.

Pe scurt, cu antrenorul voleibalistelor lugojence, Bogdan Paul, despre obiectivele şi planurile echipei în noul sezon…

www.sporttim.ro: Ce obiectiv aveţi în Cupa României?

Paul: În Cupa României este puţin probabil să mai repetăm parcursul bun pe care l-am avut sezonul trecut, deoarece vom întâlni în primul meci, în 15 octombrie, formaţia CSM Bucureşti, iar dacă ne vom califica, pe Dinamo, formaţie care se luptă la titlu sezonul acesta. Aşa încât se pare că este un culoar foarte greu pentru ajungerea în turneul final al Cupei României.

Rep: Dar în campionat?

Paul: În campionat este deocamdată greu de stabilit un obiectiv. Până la începerea sezonului încă nu ne putem fixa un obiectiv clar, deoarece nu ştim ce transferuri se vor mai face, dar cred eu că o clasare în locurile 5-8 ar fi de bun simţ, având în vedere performanţele din sezonul trecut.

Rep:Celelalte echipe din ligă se vor mai întări cu jucătoare noi?

Paul: Nu cred ci sunt sigur, şi deja echipe cum ar fi Sibiu, Craiova, Piteşti s-au întărit cu o serie de jucătoare de peste graniţe… Deşi trebuie să aşteptăm începutul campionatului pentru a vedem cum se prezintă echipele, din punctul nostru de vedere, la CSM, nu vor mai veni sau pleca voleibaliste.

Rep: Cum a fost în Turcia?

Paul: A fost o competitie la un nivel ridicat, specifică zonei noastre, şi am întâlnit o echipă gazdă care practică un volei de înaltă calitate sportivă. Una peste alta, a fost o competiţie şi o experienţă pozitivă pentru noi.

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 4

 


Ultimele articole din categoria Timişene: