CSM Lugoj egalează dar pierde cu 1:3 ultimul test înaintea Cupei Balcanice

CSM Lugoj n-a mai repetat şi astăzi după prânz, în ceea ce a fost de fapt finala patrulaterului internaţional „Cupa CSM Lugoj”, victoriile de vineri şi sâmbătă cu echipe româneşti, egalând la seturi dar cedînd cu 1:3 grupării sârbeşti Tent Obrenovac, învingătoare pe linie, ca un ultim test pentru elevele lui Bogdan Paul înaintea găzduirii în week-end-ul viitor a „Cupei Balcanice”, triunghiular cu Besiktas Istanbul şi Zeleznicar Beograd.

În faţa unor oaspete cu un joc mai articulat, lugojencele nu şi-au mai adjudecat câte 3 seturi, ca în zilele precedente, ci n-au mai ţinut ritmul în seturile 3 şi 4, în care Tent Obrenovac s-a distanţat: 23:25, 27:25, 15:25, 17:25.

Având câteva jucătoare noi în componenţă dar nedispunând de înlocuitoare de un acelaşi nivel valoric disponibile în campania precedentă, CSM Lugoj s-a arătat pe alocuri vulnerabilă şi fără relaţiile de joc încă foarte bine închegate, capitolul omogenitate fiind încă în suferinţă, ce-i drept cu 4 săptămâni înaintea startului noii ediţii a campionatului de elită, Divizia A1.

În consecinţă, deşi au jucat de la egal la egal cu sârboaicele în primele două seturi, decise după răsturnări de situaţie, şi anume cedând în primul de la 23:21 la 23:25 respectiv revenind în cel de-al doilea de la 21:24 la 27:25, timişencele n-au putut duce tot meciul, ratând cucerirea „Cupei CSM Lugoj”, ce a luat drumul Serbiei.

Tent Obrenovac a învins toate cele 3 grupări româneşti, cu 3:2 pe SCM U Craiova, 3:1 pe U Cluj şi 3:1 astăzi, adjudecându-şi întrecerea cu 9:4 la seturi. Pe 2, lugojencele, cu două succese şi un eşec, setaveraj 7:5.

Una peste alta, o plăcută revedere după pauza de vară între noua echipă a prim-divizionarei de locul 6 şi simpatizanţii ei, precum şi un util test atât în perspectiva apropiată a celor două dispute internaţionale oficiale, cât şi a startului sezonului intern.

 

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = zece

 


Ultimele articole din categoria Timişene: