CSM Lugoj egalează de două ori la seturi dar iarăși cedează cu 3:2

Voleibalistele prim-divizionare ale Timișului și-au testat în acest weekend rezistența prin a juca două meciuri oficiale de campionat într-un interval de numai 20 de ore, provocare cu atât mai mare cu cât s-au măsurat de la egal la egal atât cu gazdele ilfovene, sâmbătă seară, cât și astăzi după prânz cu formația mai bine clasată din Medgidia, mini-maratoane la fileu care au necesitat un al cincilea set decisiv, în ambele cazuri pierdut de CSM Lugoj. Cu CSO Voluntari 2005 după ce a condus cu 2:0 la seturi, în apariția televizată de astăzi după ce a egalat de fiecare dată la seturi și a preluat conducerea de 4 ori în cel decisiv. Tot insuficient. 

CSM Lugoj s-a confruntat cu disputarea a două partide în nici 24 de ore după o pauză de o lună de la meciurile de campionat ale Diviziei A1 de volei feminin, fără a savura gustul victoriei la fileul din Voluntari, dar măcar adăugând câte un punct ierarhic pe zi la zestrea din clasament.

Învinse aseară de gazde, timișencele pregătite de Segrt, Grbic și Canea au fost nevoite să se regrupeze în fața unei formații care ieri n-a avut de jucat, CS Medgidia începând meciul în trombă, 25:14 în setul inaugural. Bănățencele și-au adjudecat însă la mare luptă în prelungiri setul secund, 27:25, egalându-le apoi din nou pe sud-estice, de astă dată de o manieră categorică în setul 4, 25:14 în oglindă, după ce dobrogenele tranșau setul 3 cu 25:21.

Cel decisiv a fost echilibrat până spre finele său, când gruparea din județul Constanța, cu mai multe sportive crescute sau trecute în deceniul trecut prin voleiul timișean, a câștigat ultimele 3 puncte la rând, 15:11.

Nina Kocic a fost principala realizatoare a partidei, cu 26 de puncte pentru CSM Lugoj, Ordeanu strângând cele mai multe puncte pentru învingătoare, 19.

Rezultatele zilei în Divizia A1 de volei feminin și programul de luni de la încheierea acestor reuniuni, pe coloana clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 8

 


Ultimele articole din categoria Volei: