CSM Lugoj pare a o lua spre est, nu spre vest

CSM Lugoj va afla cu certitudine săptămâna viitoare identitatea adversarei sale din decembrie din 16-imile CEV Challenge Cup, pe care o va întâlni în primul meci în deplasare, conform manșei I a ultimului tur preliminar de calificare, desfășurată în această după amiază în capitala Turciei, PTT SC Ankara arătându-se a fi în prim -plan pentru prezența în dubla întâlnire cu bănățencele. 

Prim-divizionara de volei a Banatului va porni la drum într-o nouă campanie europeană tot în CEV Challenge Cup, în primul tur al fazei principale a competiției inter-cluburi numărul 3 la nivel continental, manșa I fiind programată în 14 decembrie pe teren advers, iar returul în 21 decembrie la Lugoj.

Iar timișencele par a urma să joace în 16-imi cu PTT SC Ankara, învingătoare acasă cu 3:0 marți seară în turul calificărilor cu belgiencele de la Tchalou Chapelle-Lez-Herlaimont, pe seturi 25:15, 25:17, 25:20, revanșa urmând a avea loc săptămâna viitoare în Occident, când se va stabili cu certitudine și oponenta bănățencelor de peste 3 săptămâni.

Până atunci, CSM Lugoj va mai juca în campionat deja sâmbătă de la ora 16 cu CSM Știința Bacău, tot acasă și în etapa a VII-a dintre cele 11 ale turului în sezonul regulat al Diviziei A1, după ce în runda anterioară trecea cu 3:1 la Buziaș de craiovence, sâmbătă, obținând astfel și a treia victorie, față de cele 3 eșecuri la limită.

Șaizeci și cinci de minute de joc efectiv le-a luat turcoaicelor îndrumate de Bedestenloglu pentru a câștiga la zero la seturi manșa I din capitala Ankara, returul fiind miercurea viitoare în Belgia.

Tot în calificările pentru 16-imile Challenge Cup e implicată și CS Rapid București, în fața căreia lugojencele începeau campionatul cu o înfrângere cu 2:3 pe teren propriu, vișiniile urmând a juca miercuri în deplasare în manșa I preliminară, în Serbia, la Obrenovac, cu SC Tent.

Ultimele rezultate din Divizia A1 feminină și programul viitor, pe coloana clasamentului la zi în secțiunea Volei.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = opt

 


Ultimele articole din categoria Volei: