CSM Lugoj pierde strâns la Voluntari şi are nevoie de un al treilea meci, acasă

Eforturile depuse recent de voleibalistele Lugojului, în dubla manşă a finalei Challenge Cup, s-au făcut resimţite miercuri de la ora 17 în Ilfov, unde CSM a suferit o rară înfrângere de dată recentă în campionatul intern, în revanşa întâlnirii ocupantelor locurilor 3 şi 6 pentru intrarea după sistemul „cel mai bun din 3 jocuri” în play-off-ul fruntaş 1-4, aşa încât bănăţencele au nevoie de un al doilea meci acasă în suita acestor dispute, şi de o nouă victorie împotriva lui CSO Voluntari. 

Dacă fruntaşele din Blaj şi Târgovişte s-au impus detaşat şi conform aşteptărilor în întâlnirile dezechilibrate cu FC Argeş şi CSM Bucureşti, iar şi Rapid a tranşat deja disputele cu Dinamo, de care s-a desprins greu după ce a fost egalată la seturi, cu 31:33 şi 23:25, în schimb „sfertul” CSM Lugoj – CSO Voluntari 2005 are nevoie de o partidă decisivă, în Banat, pentru a decide a patra semifinalistă, timişencele nereuşind în Ilfov să tranşeze în avans soarta disputelor.

Deşi au început mai bine, câştigând la limită sfertul inaugural, 23:25, ceea ce au izbutit însă şi localnicele în cel de-al doilea, 25:23, după care s-au desprins pe parcursul celui de-al treilea, 25:19, tot elevele lui Ljubicic tranşându-l apoi la limită şi pe cel de-al patrulea, 25:23 şi 3:1.

Surpriză şi totuşi nu neapărat, ţinând cont de programul foarte încărcat al lugojencelor dar şi de componenţa ilfovencelor, cu nu mai puţin de 9 străine.

Bănăţencele păreau a egala la seturi, după ce l-au controlat în general pe cel de-al patrulea, conducând cel mai adesea, şi cu 5:7, şi cu 8:10, conduse fiind abia cu 11:10, iar apoi de câteva ori doar la limită, dar revenind ulterior tot de câteva ori şi în avantaj, cu 15:16, 18:19 şi 19:20. 

Într-un final extrem de echilibrat, în care au egalat de 3 ori, n-au mai rezistat ultimelor atacuri finalizate de Onyekekwe, 25:23.

Triumf ilfovean cu străine la pupitru, Vukovic 20 de puncte, Onyejekwe şi Uattara câte 15 fiecare, White 13, moldoveanca Aliona Martiniuc fiind principala realizatoare a partidei, cu 24 de puncte, Georgiana Popa şi bulgăroaica Bezhandolska reuşind câte 11 fiecare.

  

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + cinci =

 


Ultimele articole din categoria Volei: