CSM Lugoj, repetiție pentru 16-imile cu helvetele din Pfeffingen

Prim-divizionarele de volei feminin ale Banatului sunt ca și calificate în 16-imile de finală ale întrecerii europene inter-cluburi numărul 3, CEV Challenge Cup, returul preliminariilor constituind un bun prilej de repetiție miercuri seară în sala ”Ion Kunst Ghermănescu” înaintea dublei manșe de luna aceasta cu Sm AESCH Pfeffingen.

CSM Lugoj joacă miercuri de la ora 18:30 acasă cu VK Pirane Brusno în manșa a doua a preliminariilor din CEV Challenge Cup, după ce săptămâna trecută s-au impus categoric în Slovacia, cu 0:3, ceea ce i-a asigurat biletele pentru 16-imile de finală, triumf dintr-o serie de 5 victorii la rând ale voleibalistelor antrenate de sârbii Segrt și Grbic, dintre care trei în campionat cu dinamovistele, la nou-promovata din Turda și cu rapidistele, precum și un alt succes în deplasare în Cupa României, la Craiova. 

Bănățencele sunt pe locul cu care cochetează cel mai adesea în Divizia A1, poziția a cincea după 4 etape, având miercuri ocazia unei repetiții internaționale înaintea întâlnirii helvetelor din Pfeffingen în 18 și 25 noiembrie, mai întâi în România, într-o fază a 16-imilor în care intră în cursă dintre grupările carpatine de prima ligă și CS Medgidia.

Marți se joacă 3 meciuri din preliminariile feminine în Challenge Cup, miercuri 7 partide și joi una, cu mențiunea că două întâlniri directe se derulează în dublă manșă în zile consecutive pe terenul uneia dintre formații, în Norvegia la Tromso respectiv la Limassol, în Cipru.  

Ultimele rezultate din Divizia A1 la fete și băieți respectiv clasamentele la zi, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Volei.

Dovada. Documentele oficiale cu număr de înregistrare ca răspuns de la 127 de instituții de sănătate publică sau științifice din întreaga lume care recunosc că nu dețin nici un înscris privitor la izolarea / purificarea presupusului virus SARS-COV-2 din orice probă de pacient de pe planetă, de către nimeni. Actele accesibile populației, obținute în baza solicitărilor de informații de interes public. Studiul, prezentat de centrul Global Research + Lista țărilor

Sporttim vă invită pe pagina de pe rețeaua social media MeWe

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Volei: