CSM Lugoj și CS UV Timișoara pierd afară fără punct

Start în faza pe grupe valorice a Diviziei A1 de volei, atât CSM Lugoj, în play-off-ul zonei 1-6 a campionatului feminin, cât și ”lanterna roșie” CS UV Timișoara, în play-out-ul locurilor 7-10 în întrecerea masculină, debutând în această după-amiază în deplasare. Cu înfrângeri, ocupantele poziției a cincea la zero pe terenul lui Dinamo, ”universitarii” prin a egala la seturi sub Feleac, 3:1 pentru CS ”U” Cluj.

CSM Lugoj pornea cu șansa a doua în fief-ul vicecampioanei sezonului regular, CS Dinamo tranșând după 71 de minute de joc efectiv uvertura televizată a rundei inaugurale din play-off-ul feminin, tot mai clar pe seturi, 25:19, 25:17, 25:16.

Bănățencele le vor aștepta miercuri pe târgoviștence, învingătoare astăzi cu 3:0 în ceea ce părea cel mai echilibrat meci din etapa I în play-off, acasă cu CS Știința Bacău, pe terenul căreia CSM va juca sâmbăta viitoare, la mijlocul turului în zona 1-6. Start cu stângul într-o rundă în care unicul set în deplasare a fost smuls tocmai de a șasea clasată pe terenul liderului campion, CSU Belor Galați câștigându-l la Blaj pe cel inaugural cu 22:25, după care CSM Volei-Alba a egalat cu 25:22, desprinzându-se ulterior.

Programul intermediarei de miercuri și clasamentul actualizat în ”1-6” feminin, pe coloana dreaptă.

Numai două meciuri jucate în zona 7-10 a play-out-ului masculin, ambele în județul Cluj, alb-negrii de la CS ”U” trecând cu 3:1 de ”lanterna roșie” CS UV Timișoara la capătul a 89 de minute de joc efectiv, pe seturi 25:21, 21:25, 25:17, 25:17, iar CSM Câmpia Turzii pierzând acasă cu 1:3 cu CS Știința Explorări Baia Mare, pe seturi 26:24, 22:25, 13:25, 26:28.

În etapa a II-a, sâmbăta viitoare, CS UV Timișoara – CSM Câmpia Turzii, duel al ultimelor două clasate.

A început și faza play-off a grupei I valorice cu 6 formații masculine, gazdele impunându-se prin a ceda câte un set sau seturi, CSM Arcada Galați – SCM Gloria Buzău 3:1, SCM U Craiova – CS Unirea Dej 3:1 și CS Dinamo – ACS Volei Municipal Zalău 3:2, după ce sălăjenii au revenit de la 2:0 la seturi dar l-au pierdut pe cel decisiv cu 15:10.  

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Volei: