CSS Bega, încă un 3:0 spre turneul semifinal

CSS Bega Timişoara a câştigat duminică pentru a treia oară fără să cedeze un set dintre cele 4 succese înregistrate în actualul sezon al Diviziei Cadeţi, 3:0 (25:10, 25:20, 25:13) cu CSS Ştei, în runda a cincea şi ultima a turului în Seria F a întrecerii fetelor la această categorie de vârstă, păstrând linia precedentei victorii, 3:0 la CSS Lugoj.

„Am evoluat destul de bine iar în setul secund am făcut deja câteva înlocuiri, pentru ca să joace cât mai multe junioare”, a spus profesorul Ioan Ersigan, antrenor al echipei, în care evoluează şi 3 jucătoare promovate deja ca titulare în garnitura de la categoria imediat superioară de vârstă, Divizia Juniori, şi anume Oana Mara, Denisa Pujky şi Ioana Ordean, care contribuiau şi duminica precedentă la un triumf în respectiva competiţie. „Este bine să evolueze şi la categoria superioară, pentru că astfel sunt mai multe jocuri şi dobândesc experienţă competiţională”, a mai explicat profesorul Ersigan. La rândul lor, Ioana Ordean şi Ariana Gadian, din generaţia 1997, au fost deja promovate cu succes în echipa din Divizia Cadeţi, de la cea imediat inferioară, a Diviziei Speranţe.

Profesorul Ersigan le-a aliniat duminică la start pe Denisa Pujky (componentă a echipei din Divizia Juniori, cea mai mare ca vârstă în competiţiile voleibalistice juvenile), Dragana Ianoşev, Iovanka Demian, Denisa Şata, Ioana Ordean (şi la Juniori), Ariana Gadian (şi la Juniori), cu liberoul Alexandra Indic (şi la Juniori). Au mai jucat Teodora Cotumbianu, Alexandra Smochină şi Noemi Ignat, fiind înscrise pe foaia de arbitraj fără a fi utilizate Cristina Ban şi Oana Mara, componentă şi a junioarelor, dar care a acuzat o accidentare.

„Sunt două echipe ce se detaşează ca valoare – centrul de excelenţă CSS Blaj şi CSS Bega Timişoara iar până înaintea etapei de ieri pe 3 erau chiar oaspetele noastre, CSS Ştei. Primele 3 clasate la finele returului se califică automat în turneul semifinal, din care locul 1 va merge mai departe”, a mai spus antrenorul timişorencelor, care pregăteşte începerea returului deja în acest an, peste două săptămâni, odată cu deplasarea la CS Hand United Arad, de care CSS Bega dispunea cu 3:0 la debutul sezonului, în 2 octombrie.

CSS Bega a pierdut doar un joc în Divizia Cadeţi, 0:3 în 30 octombrie, acasă, în sala „Profesor Mircea Albu”, cu CSS Blaj, liderul Seriei F.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + sapte =

 


Ultimele articole din categoria Juniori: