CSȘ Bega începe cu dreptul turneul semifinal al cadetelor

Aflată în aceste zile în plină întrecere a celor mai bune 12 garnituri din țară la categoria de vîrstă 1996-´97, în încercarea de a pătrunde în turneul final de 6 echipe, formația de cadete a CSȘ Bega Timișoara a început cu bine Seria I a turneului semifinal ce are loc de miercuri pînă duminică la Târgu Mureș, continuînd însă ieri cu o înfrîngere.

Faza semifinală se dispută sub forma a două grupe a cîte 6 formații, în care se joacă fiecare cu fiecare, primele 3 clasate după ultima rundă, ce va avea loc duminică, urmînd a obține biletele turneului final al Diviziei Cadeți la volei feminin. În turneul târg-mureșean se regăsesc 3 pepiniere ale unor prim-divizionare de senioare din elita A1, și anume CS Dinamo Romprest, în fața căreia timișorencele pregătite de profesoara Cerasela Șerban s-au înclinat joi, în runda a doua, fără set câștigat, la 11, 11 respectiv 21, precum și CSM CSȘ2 București și gazda CSU Medicina, pe cînd în cel de la Baia Mare, Seria a II-a, găzduit de CSS2 Baia Mare dar avînd-o la start și pe concitadina CSM, se mai află două ”pepiniere” ale unor cluburi din prima ligă, CSS Blaj și CNNT Craiova.

Timișoara nu deține o grupare divizionară de senioare, în ciuda faptului că CSȘ Bega se regăsește anual în fazele superioare ale competițiilor juvenile, pe 4 categorii de vîrstă.

Revenind la turneul semifinal de la Târgu Mureș, CSȘ Bega l-a inaugurat miercuri cu un 3:1 în cofruntarea cu echipa vâlceană Colegiul Național Mircea Cel Bătrîn, pe seturi 25:17, 25:16, 24:26, 25:13, pierzînd ieri cu 0:3 cu Dinamo.

După două runde, și înaintea celei de astăzi, de la ora 14, cu CS SLEN 90 Cernavodă, CSȘ Bega are o victorie și o înfrîngere, aflîndu-se într-un grup de 4 formații cu acest bilanț: 1. CSU Medicina Târgu Mureș 4 puncte (setaveraj 6:0), 2. Cernavodă 3p (4:3), 3. Dinamo 3p (3:3), 4-5. CSȘ Bega și CSȘ2 CSM București 3p (3:4), 6. CNMB Râmnicu Vâlcea 2p.

Timișorencele joacă sîmbătă cu CSȘ 2 CSM București iar duminică de la ora 16 cu gazda-lider CSU Medicina Târgu Mureș.

 

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × sapte =

 


Ultimele articole din categoria Juniori: