CSŞ Bega porneşte în sferturi cu un 3:0 acasă cu LPS Cluj, de ziua Ioanei Ordean

CSŞ Bega Timişoara a sărit cu dreptul la debutul în turneul sferturilor de finală al Campionatului Naţional juvenil la categoria Divizia Junioare, găzduit de astăzi pînă duminică în sala „Profesor Mircea Albu” din zona Dacia, dispunînd cu 3:0 (25:15, 25:14, 25:18) în această după-amiază de LPS Cluj-Napoca, după 54 de minute de joc, cu ocazia aniversării zilei de naştere a trăgătorului prinicipal Ioana Ordean, care a împlinit 16 ani.

CSŞ Bega, succes la debut în turneul sferturilor, de acasă, de ziua Ioanei Ordean

Încă o victorie în jocul de mîine de la ora 13,30, cu CSŞ Codlea, care a trecut astăzi cu 3:2 în celălalt meci al primei runde de Colegiul Naţional Nicolae Titulescu Craiova, ar echivala cu calificarea timişorencelor în faza semifinală a Diviziei Junioare, încă înaintea partidei finale de duminică de la ora 14,30, cu junioarele din Bănie.

„Fetele au jucat extraordinar de bine, s-au mobilizat foarte bine, au ascultat şi aplicat sarcinile de joc, şi s-au impus meritat”, a menţionat la final profesoara Cerasela Şerban, antrenor al timişorencelor, care a apreciat nivelul primei zile de întreceri „un pic peste mediu, după ce în sezonul tur-retur seria vestică a fost puţin slăbuţă”.

Au cîştigat Anca Pienescu – căpitan, Oana Mara, Claudia Fantaziu – secunzi, Adriana Fantaziu – trăgător fals, Iovanca Demian – ridicător, Ioana Ordean – trăgător principal, mai intrînd pe parcurs Aryana Gădian şi Adriana Melniciuc.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: