CSȘ Lugoj, dintr-un turneu final în altul. Locul 6 în Dâmbovița la ”Speranțe”, de astăzi la Timișoara în Divizia Juniori, cu 6 echipe printre care CSȘ Bega: programul

E vremea turneelor finale pe țară la fileul voleiului juvenil, iar Clubul Sportiv Școlar Lugoj abia a încheiat duminică participarea de 5 zile la Târgoviște în reuniunea la medalii a Diviziei Speranțe – a treia categorie de vârstă, repurtând două victorii și încheind pe locul 6 din 8 participante, și se aliniază începând de luni în ”hexagonul” pentru podium al Diviziei Juniori – cea mai mare grupă de vârstă, finale găzduite de CSȘ Bega în sala ”Profesor Mircea Albu” din Timișoara, în turneu pe lângă bănățence și cu 3 cluburi bucureștene respectiv unul argeșean.

”Speranțele” Lugojului au început cu înfrângeri participarea în Dâmbovița, două eșecuri cu viitoare semifinaliste care au echivalat cu ieșirea bănățencelor din cursa pentru medalii, dar au continuat cu succese vineri și sâmbătă, care le-au propulsat în întâlnirea de clasament pentru locul 5, pierdută duminică în fața celor de la CSM București cu 3:0. Așadar, CSȘ Lugoj pe locul 6 în ierarhia finală a Diviziei Speranțe la volei feminin a ediției 2021-2022. 

Elevele profesorului Dorin Horvath, în clasament în urma celor de la CSȘ Târgoviște, în premieră campioane ale țării, și asta nu doar la categoria ”Speranțe”, grație unui 3:2 în finala cu CS Dinamo București, Academia de Volei Tomis Constanța cucerind locul 3 și ”bronzul” grație unui 3:1 pe teren neutru în finala mică jucată cu CSV Craiova. Iar pe locul 5, CSM București.

În prealabil, sâmbătă 14 mai, în semifinale, CSȘ Târgoviște – Academia de Volei Tomis Constanța 3:0 și Dinamo – CSV Craiova 3:0, în vreme ce în zona locurilor 5-8 cele din Timiș și capitală se impuneau tot la zero: CSM București – CNNT Craiova 3:0 și CSȘ Lugoj CSȘ5 București 3:0.

Ca o paranteză, CSM București a cucerit titlul ”Speranțelor” la băieți, într-o finală în dauna concitadinei CTF Mihai I, finala mică pentru locul 3 fiind o ”afacere locală”, a sălăjenilor, tranșată de Academia de Volei Lazăr Marius Zalău în fața celor de la CSȘ Zalău. În turneul final din Sălaj mai participând LPS Suceava, CSS Caransebeș, Arcada Galați și CSS Avram Iancu Ștei.

Închizând paranteza, iată în continuare rezultatele complete ale turneului final dâmbovițean în Divizia Speranțe de volei feminin, iar și mai jos programul de luni până vineri al turneului final al Diviziei Juniori de la Timișoara, organizat de CSȘ Bega – foto 1 și cu participarea lui CSȘ Lugoj – foto 2 în reuniunea de 6 cluburi la categoria feminin.

La Târgoviște, în seriile preliminare:

Grupa I

Miercuri, 11 mai

Academia de Volei Tomis Constanța – CSS 5 București 3-0

Dinamo – CSM București 3-0

Joi, 12 mai

CSM București – CSS 5 București 3-1

Dinamo – Academia de Volei Tomis Constanța 3-1

Vineri, 13 mai

Dinamo – CSS 5 București 3-0

Academia de Volei Tomis Constanța – CSM București 3-0

Grupa a II-a

Miercuri, 11 mai

CSV Craiova – CNNT Craiova 3-0

CSS Lugoj – CSS Târgoviște 0-3

Joi, 12 mai

CSV Craiova – CSS Lugoj 3-1

CSS Târgoviște – CNNT Craiova 3-0

Vineri, 13 mai

CNNT Craiova – CSS Lugoj 0-3

CSV Craiova – CSS Târgoviște 0-3.

La Timișoara, în sala ”Profesor Mircea Albu”, programul săptămânii, cu mențiunea că Dinamo e campioană en titre a Diviziei Juniori:

Luni, 16 mai

Ora 11: CS Dinamo – CSM București

13.30: Dacia Mioveni – CSȘ Lugoj

16: CSȘ Bega Timișoara – CTF Mihai I

Marți, 17 mai

11: CSM București – Dacia Mioveni

13.30: CTF Mihai I – CSȘ Lugoj

16: CSȘ Bega Timișoara – Dinamo

Miercuri, 18 mai

11: Dinamo – CTF Mihai I

13.30: CSS Lugoj – CSM București

16: Dacia Mioveni – CSȘ Bega Timișoara

Joi, 19 mai

11: CTF Mihai I – CSM București

13.30: Dinamo – Dacia Mioveni

16: CSȘ Bega Timișoara – CSȘ Lugoj

Vineri, 20 mai

10.30: Dacia Mioveni – CTF Mihai I

12.30: CSS Lugoj – Dinamo

14.40: CSM București – CSȘ Bega Timișoara.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = douazeci patru

 


Ultimele articole din categoria Juniori: