CSŞ Lugoj ratează la Bucureşti calificarea în Final Four al Diviziei Speranţe

Echipa de volei feminin a categoriei de vârstă juvenilă “Speranţe” a pierdut în această după-amiază pentru a doua zi la rând la turneul final al Campionatului Naţional FRV, disputat la Bucureşti, după ce începea această fază finală cu a 18-a sa victorie la rând, fără replică, în acest sezon.

CSȘ Lugoj 1999-2000, Divizia Speranțe: în turneul final, la București

 

 

Cedând însă şi localnicei CSŞ 5 Bucureşti, după ce pierdea ieri cu 1:3 cu CSŞ Târgu Mureş, CSŞ Lugoj a încheiat pe locul 3 din 4 una dintre cele două grupe ale turneului final, urmând a lupta, marţi şi miercuri, pentru ocuparea locului 5 în ierarhia finală.

Lugojencele antrenate de profesoara Carmen Todros au fost întrecute cu 0:3 (:14, :20, :11) de bucureştence, care, împreună cu târg-mureşencele, s-au calificat în semifinalele de mâine, rămânând în lupta pentru medalii.

Timişencele erau medaliate în urmă cu 2 ani, la nivelul “Diviziei Minivolei”, ocupând locul 3 în turneul final disputat la Bucureşti, de fapt în aceeaşi sală, “Constructorul”, de pe Fizicienilor 50, în zona Vitan, ceea ce năştea speranţe în privinţa reeditării reuşitei. Cu un parcurs perfect în seriile preliminare şi semifinale, fără eşec, lugojencele de la “Speranţe” nu s-au mai ridicat însă la înălţimea momentului la ora turneului final, în care Dinamo Romprest s-a arătat momentan a fi cea mai bine organizată echipă a întrecerii.

În celălalt joc al zilei în seria finală a Lugojului, CSŞ Târgu Mureş – CSŞ Blaj 3:0, cele din Alba, învinse sâmbătă cu 3:0 şi de timişence, încheind pe 4.

CSŞ Lugoj va juca marţi de la ora 10 cu cea mai fragedă garnitură a fazei finale, LPS Cluj, voleibaliste cu un an mai mici, iar în cazul unei victorii va mai evolua miercuri în meciul final pentru locurile 5-6, cu învingătoarea disputei CSŞ 2 CNE Baia Mare – CSŞ Blaj.

 

Acest articol a fost publicat în Juniori, Sport juvenil, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Juniori: