CSŞ Lugoj zburdă la debutul acasă în sferturile Diviziei Junioare

CSŞ Lugoj a pornit perfect într-una dintre cele 6 serii a cîte 4 echipe ce compun faza sferturilor de finală a Diviziei Junioare în cadrul Campionatului Naţional juvenil al FRV, junioarele mari de pe Timiş dispunînd în această seară acasă de LPS Piteşti cu 3:0, cu doar 44 de puncte pierdute, şi mai avînd nevoie de doar un succes, mîine seară, pentru a accede în semifinale.

În Campionatul Naţional feminin, Divizia Junioare, CSŞ Lugoj a pornit perfect acasă, în faza sferturilor de finală, Seria VI (foto: www.lugojeanul.ro)

Învingătoare în nici o oră de joc, după o dominare cap-coadă într-un duel fără istoric, timişencele pregătite de profesorul Dorin Horvath sunt la un pas de faza semifinală, în care acced cele mai bune 12 grupări din ţară.

CSŞ Lugoj a început cu Cătălina Bosuioc, Ionela Ardelean, Maria Matei, Raluca Petric, Oana Loghin, Denisa Pujky şi liberoul Zonnya Deliu, pe parcurs mai intrînd Iulia Niga, cooptată de la echipa Diviziei Speranţe, Larisa Ionică şi Alexandra, iar pe bancă figurînd Bianca Albăstroiu.

În primul joc al după-amiezii, a fost 3:0 pentru favorita CSU LPS Medicina Târgu Mureş, după două prime seturi foarte echilibrate în compania lui LPS Zalău. Lugojencele vor avea de dat piept cu mureşencele în meciul-punct culminant al patrulaterului, duminică.

Mâine, în ziua a doua a sferturilor, se vor disputa meciurile LPS Piteşti – Medicina Tg. Mureş, de la ora 16, şi CSŞ Lugoj – LPS Zalău, cu începere de la ora 18, iar duminică, 24 martie, de la ora 10, LPS Zalău –LPS Piteşti, respectiv de la ora 12 Medicina Tg. Mureş – CSŞ Lugoj.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 6

 


Ultimele articole din categoria Juniori: