CSU Politehnica Timișoara câștigă și primul meci acasă în Divizia A2 Vest feminin

Foarte tânăra formație CS Universitar Politehnica Timișoara a izbutit sâmbătă dimineață prima victorie pe teren propriu de la relansarea în Divizia A2 Vest, elevele Cerasellei Șerban răsturând scorul în fața vizitatoarelor de la CS ”U” Medicina CNUE Târgu Mureș și câștigând următoarele 3 seturi la rând, cu care și-au asigurat 3 puncte în ierarhia seriei, chiar la ultima apariție în turul sezonului regular.

Învingătoare în urmă cu 3 săptămâni, în cea de-a doua deplasare efectuată în întrecerea de 6 echipe a diviziei vestice din eșalonul secund de volei feminin, 3:2 la Râmnicu Vâlcea, alb-violetele Timișoarei au adăugat astăzi de la ora 10, în sala ”Profesor Mircea Albu” din zona Circumvalațiunii, și un prim succes în fața propriilor simpatizanți, și n-au fost deloc puțini la număr, cu ocazia celui de-al doilea meci acasă disputat de tânăra garnitură de pe Bega.

CS ”U” Poli a trecut cu 3:1 de târg-mureșence la capătul unui joc viu disputat și într-o atmosferă entuziastă, pe seturi 14:25, 25:16, 25:21, 25:20, în cadrul etapei a V-a a Diviziei A2 Vest, egalându-le astfel pe învinsele lor la numărul de izbânzi obținute în 5 apariții, fiecare pierzând o dată pe teren propriu, dar ardelencele din 3 încercări.

O frumoasă reușită a bănățencelor de a păstra toate cele 3 puncte pe malurile Begăi, după ce săptămâna trecută reduceau din handicap la seturi în deplasare dar se înclinau în cele din urmă cu 3:1 la CSȘ2 CNE Baia Mare, pe când ”Medicina”, echipă satelit a prim-divizionarei cu același nume și implicit fără drept de promovare în A1, dispunea cu 3:0 acasă de CSU Oradea.

Se conturează așadar a fi o echilibrată întrecere tinerească la nivelul ligii secunde A2 Vest, fiecare grupare simțind deja atât gustul victoriei cât și cel al insuccesului. Returul constă în alte 5 runde de campionat, la capătul cărora se va purcede la două tururi ale fazei play-off, în urma cărora se vor stabili grupările calificate la barajul de promovare în elita Divizia A1.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = doi

 


Ultimele articole din categoria Volei: