CSU Politehnica Timișoara, exactă sub Feleac

CSU Politehnica Timișoara a pornit cu dreptul în turneul play-off al Diviziei A2 Vest de volei masculin, ce are loc de vineri până duminică la Cluj, dispunând astăzi cu 3:0 de una dintre cele două grupări din județul gazdă calificate în patrulaterul celor mai bune formații din serie.

Voleibaliștii pregătiți de profesorul Sorin Grădinaru au învins cu 3:0 (25:17, 25:21, 25:19) în disputa cu CSM Câmpia Turzii, de care treceau tur-retur și în cursul sezonului regular în A2 Vest. Timișorenilor le-a luat 70 de minute să treacă de cei din Câmpia Turzii în Sala ”Horia Demian” din Cluj.

CSU ”Poli” a început partida de astăzi de la ora 16 în componența Unguraș, Marius Roșu, Balint, Dincă, Vîrlan, Ungureanu, Toma – libero iar pe parcurs au mai evoluat și Reitmayer, Călin, Bălulescu și Damian, în vreme ce Bădiceanu, al 12-lea membru al delegației de pe Bega sub Feleac, a fost menajat, acuzând o stare febrilă.

CSU Politehnica va juca sâmbătă de la ora 16 cu gazda CS U Cluj, în sala LPS, iar duminică de la ora 11 în Sala Horia Demian, cu CSU Bravol Brașov. Clujenii au dispus astăzi de brașoveni.

Miza turneului o constituie obținerea primelor două locuri, ce duc la calificarea în barajul de promovare în Divizia A1, turneu patrulater ce va avea loc în primăvară.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × sapte =

 


Alte articole legate de acest subiect: