CSU Timișoara – CSM București 1:3 (22:25, 22:25, 25:22, 21:25)

Înaintea partidei majoritatea iubitorilor voleiului pronosticau un meci aparent abordabil pentru elevii pregătiți de profesorul Sorin Grădinaru, într-un duel al echipelor aflate în ultima treime a clasamentului.

Chiar dacă începutul partidei a fost unul echilibrat, 4-4, treptat oaspeții s-au distanțat și și-au adjudecat setul cu scorul de 22-25. Cel de-al doilea set al partidei a avut o evoluție asemănătoare, oaspeții conducând în permanență la diferențe minime. S-a încheiat identic cu primul, scor 22-25 pentru formația vizitatoare.

Universitarii au avut un reviriment în cel de-al treilea set, în care au condus de multe ori cu cinci puncte avans, de exemplu 12-7 sau 19-14. Pe final oaspeții au reușit să egaleze la 22 dar au cedat setul cu 25-22. Cel mai disproporționat set ca evoluție a scorului a fost setul 4 și ultimul al partidei, oaspeții având și zece puncte avans, 6-16, 10-20, în condițiile în care formația gazdă a reliefat o evidentă lipsă de plasament în teren.

Scor 21-25, respectiv 1-3 pentru bucureşteni, aflaţi la al treilea succes.

Pentru timișoreni este de menționat faptul că în acest meci au cîștigat primul set pe teren propriu, după ce în etapa trecută îl câştigau pe primul în deplasare. Au evoluat, la CSU Timişoara, Palfi-Tamaş, Ungureanu, Rîpeanu, Balint, Unguraș, Schiesz, Olar, Craia, Cotoranu, iar la CSM Bucureşti, Macovei, Măcicășan, Prunișoară, Kovacs, Didorciuc, Teotoc, Ilie, Purice.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Volei: