CSU UV Timișoara cedează Clujului tot la 21, 22 și 23, ca în tur

Voleibaliștii Timișoarei au pierdut strâns astăzi în primul dintre cele două meciuri în zile consecutive din penultimul turneu al campionatului Diviziei A1, organizat de CSA Steaua, galben-albaștrii de la CSU UVT înclinându-se în disputa mai facilă din cadrul reuniunii din capitală, și tot prin a obține câte 21, 22 respectiv 23 de puncte într-un set contra clujenilor, precum în turul campionatului, însă fără a câștiga așadar nici de astă dată măcar unul dintre acestea.

CSU UV Timișoara s-a recunoscut învinsă la finele a 72 de minute de joc efectiv în întâlnirea de la ora 14 cu CS ”U” Cluj, care s-a impus la limită în setul inaugural, 25:23, câștigându-le și pe următoarele, cu 25:22 și 25:21. 

Alb-negrii clujeni învingeau tot cu 3:0 și în duelul studențesc din 5 decembrie 2020 din turul campionatului, atunci în cadrul unui turneu ardelean al elitei ”A1”, la vremea respectivă ”U” tranșând seturile cu 25:21, 25:22 și 25:23. 

Misiune mai dificilă pentru timișoreni duminică de la ora 14 cu CSȘ CNE LAPI Dej CSM Zalău, întrecută ieri după-amiază de gazda CSA Steaua cu 25:16, 25:20, 25:21.

Această penultimă reuniune din returul elitei masculine propune două turnee în weekend-ul în curs în capitală, cel găzduit de CSU Știința încheindu-se astăzi, pe când cel organizat de steliști prin partida cu timișorenii protagoniști, duminică de la ora 14.  

Ultimele rezultate din Divizia A1 de volei masculin, pe coloana clasamentelor. Se joacă zilele acestea și în eșalonul secund feminin, reprezentantele Timișoarei în ”A2 Vest”, CSU Politehnica și CSM, înălțându-se față în față la fileu într-un baraj al locurilor 3 și 6 pentru accederea în faza play-off 1-4 a seriei.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × = 16

 


Alte articole legate de acest subiect: