Cupa Agroland Timișoara, la finele lunii, cu campioanele din România și Ungaria, Blaj și Békéscsaba, și promovatele UVT Agroland și U NTT Data Cluj

Sub titlul ”Cupa Agroland Timișoara – tablou complet”, nou-promovata în Divizia A1 de volei feminin UVT Agroland anunță găzduirea la încheierea acestei luni a unui patrulater amical internațional cu participarea campioanelor naționale la zi din România și Ungaria, detalii adiționale fiind furnizate în articolul de pe site-ul oficial al clubului roșu-alb-negru.

 

volei-timisoara.ro anunță așadar că Universitatea NTT Data Cluj-Napoca se alătură formațiilor care au confirmat deja prezența la Cupa Agroland Timișoara, Linamar – Békéscsabai RSE (campioana Ungariei) și Volei Alba Blaj (campioana României). UVT Agroland organizează aceast turneu internațional amical în perioada 29 septembrie-1 octombrie, la sala „Constantin Jude”.

Antrenorul formației de pe Bega, Bogdan Paul, consideră că turneul este atractiv pentru publicul din Timișoara. Pe lângă cele două campioane, Linamar și Volei Alba Blaj, a confirmat prezența și formația care a promovat alături de Agro în Divizia A1, Universitatea Cluj. Trupa ardeleană vine de această dată pe Bega cu un lot mult schimbat.

”Ne-am dorit un turneu puternic, ne-am dorit să aducem publicului timișorean echipe valoroase. Sunt, din punctul meu de vedere, echipe valoroase. Aici vorbesc și de Universitatea, care a promovat alături de noi în Divizia A1, și care și-a făcut o echipă foarte bună. Cred că va fi un turneu echilibrat. Este important să începem să arătăm publicului că există volei feminin de calitate și în Timișoara”, a spus Bogdan Paul pentru volei-timisoara.ro.

 

Roxana Bacșiș & Co. le vor cunoaște mai bine pe jucătoarele de la Linamar Bekescsaba săptămâna viitoare. Formația timișoreană va efectua un mini-stagiu de jocuri și antrenamente comune, în Ungaria, alături de campioana acestei țări, între 13 și 15 septembrie.

De asemenea, săptămâna aceasta, formația preăgtită de Bogdan Paul a efectuat un antrenament comun cu CSM Lugoj, o acțiune începută în sezonul trecut, care va continua până la startul sezonului: ”Vom avea probabil săptămânal întâlnirea cu CSM Lugoj, devenită tradițională. Săptămâna viitoare vom fi în Ungaria, pentru jocuri și antrenamente comune cu campioana Bekescsaba. Este un partener mai vechi pentru mine, și sper să devină și un partener al clubului. După turneul nostru, vom avea două-trei jocuri amicale, foarte probabil în Serbia. Ultimul turneu la care participăm este cel la care am fost organizați încă de acum câteva săptămâni de către Volei Alba Blaj”.

În încheiere, volei-timisoara.ro anunță și că va reveni cu detalii despre programul turneului Cupa Agroland Timișoara și surprizele pe care le pregătește pentru spectatorii din Timișoara.

*Programul rundei inaugurale a noii ediții în Divizia A1 de volei feminin, pe coloana dreaptă, a clasamentelor.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 21

 


Ultimele articole din categoria Volei: