”Cupa CSM Lugoj” la volei feminin, la a XI-a ediție

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj organizează la sfârșitul acestei săptămâni o nouă ediție a tradiționalului turneu patrulater de verificare din perioada de pregătiri, ”Cupa CSM Lugoj”, programând meciuri fiecare cu fiecare, după-amiaza și seara, vineri, sâmbătă și duminică. Vizitatoare, colege de eșalon din București și Craiova, și anume CS Rapid și nou-promovata SCM U, dar și maghiarele de la BRSE Swietelsky Bekescsaba, prezentarea oficială a alb-albastrelor bănățence fiind anunțată pentru sâmbătă de la ora 17, înaintea întâlnirii cu vișiniile din capitală. 

Programul turneului internațional amical, tradițională reuniune de volei feminin în sala sporturilor ”Ion Kunst Ghermănescu” din Lugoj, ajunsă la ediția cu numărul 11, conform afișului editat de organizatori.

Din păcate, și CSM Lugoj a căzut în plasa perfidului ”sistem”, aberând din ignoranță și pe fondul necunoașterii dreptului constituțional și al aspectelor medicale, sanitare și științifice prin a specifica următoarele: ”Condițiile de participare sunt în conformitate cu măsurile sanitare impuse conform legii. Accesul se face pe baza prezentării dovezii de vaccinare, testului PCR, antigen sau dovezii trecerii prin boala Covid 19.” 

Sportul este captiv noii dictaturi sub false pretexte, devenind unul dintre vehiculele de implementare a impunerii unor absurdități nelegitime și pseudo-medicale, prin care majorității sănătoase i se interzice discreționar accesul la evenimente sportive, ceea ce este de-a dreptul macabru, dându-se pe de altă parte ”verde” tocmai problematicilor. Dar nimic de mirare, fiind vorba despre o noapte a minții și o veritabilă psihoză colectivă indusă pe fondul propagandei condiționării psihologice prin manipulare a opiniei publice, sport cu naivitate și fără coloană vertebrală în genunchi în fața altarului unui cult bolnav al morții. 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Volei: