Dinamo, mult prea tare: CSM Lugoj, la al treilea eşec la rînd cu 3:0 în deplasare

CSM Lugoj s-a întors sîmbătă după-amiază pe scut din altă deplasare în care nu emitea prea mari pretenţii. Timişencele au cedat cu 3:0 (25:12, 25:9, 25:20) într-un joc contînd pentru etapa a XIX-a a elitei Divizia A1, la CS Dinamo Romprest, o trupă plasată pe locul 3 în ierarhie, postură din care miercuri seara se impunea după un epuizant 3:2 în sala Agronomia, cu CSM Bucureşti, pentru a accede în Final Four…

CSM Lugoj a avut o deplasare fără sorţi de izbîndă la Dinamo

Bucureştencele pregătite de Zoran Terzic şi Branko Kovacevic, avînd în componenţă echipiere ca Simanic, Mari Helen, Cărbuneanu, Koleva, Marcovici, Wojichievska sau Dimeny, s-au impus clar într-un duel inegal, în care CSM Lugoj se alinia după ce sîmbăta trecută stopa cu o spectaculoasă răsturnare de la 0:2 la 3:2 un parcurs cu 5 înfrîngeri la rînd, dintre care 3 în deplasare respectiv trei cu 0:3.

Dinamo a ajuns astfel la 13 succese din 18 meciuri jucate, trăgînd la podium, pe cînd lugojencele contorizează tot atîtea eşecuri, 13, din 19 partide. Elevele lui Bogdan Paul, care cîştigau primul set al jocului tur cu Dinamo Romprest, în ultimul meci acasă înainte de Crăciun, vor primi miercuri seară vizita fruntaşei Ştiinţa Bacău, după care pe 7 martie se vor deplasa la Craiova şi în 10 vor încheia disputele din tur-retur cu o întîlnire acasă cu nou-promovata din Piteşti.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Volei: