Divizia Cadete: CSŞ Bega Timişoara – CSŞ Lugoj 3:0, oaspetele, deşi calificate, oprindu-se aici

Timişoara s-a impus duminică la amiază în derby-ul judeţean al Diviziei Cadete, din sala Profesor Mircea Albu, în ultima etapă din returul Campionatului Naţional, cîştigînd astfel seria vestică şi mergînd mai departe, ceea ce nu va face însă şi CSŞ Lugoj, deşi ar avea dreptul. Dar, după cum notează partenerul mediatic la fileu www.voleibanat.wordpress.com, Lugojul anunţă încă de pe-acum că echipa sa nu va juca în sferturile competiţiei.

11111

În seria F a Campionatului Național de volei dedicat cadetelor, fetele de la CSŞ Bega Timișoara au trecut duminică fără probleme de CSŞ Lugoj. Timișorencele s-au impus pe malurile Begăi cu 3:0, adjudecându-şi actele la 22, 20 şi 16, şi termină seria pe primul loc. Ţinând cont de faptul că în grupa F la cadete au mai rămas doar trei echipe ( CSŞ Bega Timişoara, CSŞ Lugoj și CSŞ Caransebeş), acestea sunt calificate în faza sferturilor, după retragerea formaţiilor din Deva şi Arad. Din păcate, din cauze financiare, Lugojul  nu se va prezenta în următoare fază a competiţiei.

Nu avem bani, și în plus e şi schimbul de generaţii. Multe dintre fete sunt încadrate la <Speranţe>, nu au talie. Am fi mult depunctaţi din această cauză şi e destul de greu pentru noi”, a spus Ioan Cioloca, antrenorul lugojencelor.  Acesta a mai precizat că este mulţumit de jocul elevelor sale şi că se observă un progres față de turul campionatului.

Nu pot să spun că sunt mulțumită în totalitate de joc, mai ales că din punct de vedere valoric, partida nu a fost cine ştie ce. În echipa lugojeană au fost multe fete de la ”Speranţe” şi, din păcate, sportivele mele nu au fost foarte motivate”, a spus Cerasela Şerban, antrenoarea timişorencelor.

CSȘ Bega Timișoara: Denisa Sfetescu, Ioana Ordean, Noemi Ignat, Adriana Melniciuc, Aryana Gădian, Teodora Cotumbianu și Alecsandra Indic ( libero ). Au mai jucat Daiana Vlaicu, Cristina Ban, Carina Leș și Iovanka Demian.

CSŞ Lugoj: Bianca Albăstroiu, Raluca Petric, Iulia Niga, Bianca Bălan, Clarisa Ionică, Denisa Jugu și Zonnya Deliu ( libero ). Au mai evoluat Ariana Vlad, Cristina Catrina și Damaris Szanto.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 28

 


Ultimele articole din categoria Juniori: