După Alexandru, se accidentează şi Lupescu: CSM Lugoj, 1:3

Start sub semnul ghinionului pentru prim-divizionara CSM Lugoj în patrulaterul amical internaţional pe care-l găzduieşte până vineri, dotat cu „Cupa CSM Lugoj”, Daniela Lupescu accidentându-se miercuri seară, în setul doi al jocului cu CSU Medicina Târgu Mureş, pierdut cu 1:3, şi adăugându-se astfel Irinei Alexandru în infirmeria grupării pregătite de Bogdan Paul, tocmai într-un moment crucial al perioadei precompetiţionale, cu două săptămâni şi jumătate înaintea debutului în A1, acasă cu Penicilina Iaşi.

Turneul de volei feminin a început aşadar miercuri după-amiază cu jocul dintre Universitatea Cluj şi formaţia de primă ligă din Serbia, Vojvodina Novi Sad, în care româncele au reuşit să se impună cu 3-1. Meciul al doilea le-a avut protagoniste pe CSU Medicina Târgu-Mureş, clasate pe locul 5 la finele ediţiei trecute, respectiv CSM Lugoj.

Partida a început cu o jumătate de oră întârziere faţă de ora anunţată la începutul turneului, mureşenii aliniindu-le pe Saul Adina, Ceocean Lorena, Dragostina Piţigoi, Roxana Ivanof, Svetlanova Gabriela şi Rodica Popa, care astăzi se pare ca îşi serbează ziua de naştere, noi adresându-i pe această cale un sincer „La Mulţi Ani!”, iar Bogdan Paul începând cu următorul sextet, şi anume Paşca Larisa, Tătaru Diana (fostă Balintoni), Lungu Laura, Canea Ionela, Lupescu Daniela şi Sorina Marian în locul Irinei Alexandru, care se pare că s-a accidentat şi a suferit o intervenţie chirurgicală la umăr.

Lugojecele au reuşit să se impună lejer în primul set, cu scorul de 25-17, setul doi fiind din păcate unul cu ghinion pentru gazde, deoarece la scorul de 9-3 pentru ardelence, Daniela Lupescu s-a prăbuşit pe teren si a trebuit să părăsească suprafaţa de joc pe braţele doctorilor. Se pare că a fost şi un moment de moral, pentru că lugojencele parcă au pierdut concentrarea în joc şi au fost învinse în următoarele trei seturi, cu 25-19, 25-22, 25-20.

Iată aşadar că apar primele accidentări în tabăra Lugojului şi, dacă în cazul Danielei Lupescu antrenorul acesteia ne-a spus că de-abia joi se va şti cu certitudine diagnosticul, în cazul Irinei Alexandru situaţia e clară: este în recuperare şi va sta două luni pe tuşă.

Bogdan Paul ne-a declarat la finele întâlnirii: „Nu sunt foarte multe de spus despre acest meci, se vede că suntem o echipă de moral şi accidentarea Danielei Lupescu le-a afectat vizibil pe fete. Se vede că încă nu avem rezerve la nivelul titularelor. Astăzi s-a simţit lipsa practic a celor două titulare accidentate”.

CSM Lugoj se poate revanşa în faţa propriilor suporteri joi, în aceeaşi sală „Ioan Kunst Ghermănescu”, după ce cu începere de la ora 20 va avea loc prezentarea lotului… Apoi, va urma meciul cu Vojvodina Novi Sad.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 63

 


Ultimele articole din categoria Volei: