GALERIE FOTO. CSM București câștigă turneul final al ”Naționalului” junioarelor mari în organizarea CSŞ Bega la Timişoara, bănățencele evitând ultimul loc 6

Cinci zile pline de volei fete la categoria junioarelor mari la fileul sălii de jocuri sportive ”Profesor Mircea Albu” de pe strada Amforei din Circumvalațiunii, CSȘ Bega punând în scenă turneul final hexagon al Campionatului Național juvenil U19 sub egida FRV, unul foarte echilibrat și decis doar la potou abia în ultimele întâlniri duminicale, ale unei alte zile cernite pentru disciplina în 6 din Carpați dat fiind decesul prematur din senin al ex-prim-divizionarului Sorin Pop, fost campion al țării devenit în ultimii ani secund pe scena elitei ”A1” la băimăreni, CSM București dispunând de concitadina Dinamo cu 3:0 în disputa cheie pentru titlu și fiind urmată pe podium de Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I București, iar de roș-albele de pe Dâmbovița pe locul 3. În jumătatea inferioară a ierarhiei din Banat, târg-mureșenele urmate de gazdele antrenate de profesoara Cerasella Șerban, evitând duminică ultima poziție prin a trece de codașa Penicilina Iași. Rezultatele și fotografii.  

Cu 3 succese la zero, unul cu 3:1 și un eșec în fața târg-mureșenelor, CSM București a cucerit duminică la Timișoara titlul național al voleibalistelor junioare, la egalitate de puncte în dauna concitadinei CTF Mihai I, care, după ce ceda ”Municipalului” în ziua inaugurală, câștiga la rând următoarele 4 partide, fără excepție, ultimele 3 cu 3:1.

Astfel încât CS Dinamo doar a completat podiumul, la egalitate de puncte cu junioarele din Târgu Mureș, pe când învinsele fără excepție în primele 4 etape, din Timișoara și Iași, au jucat la căderea cortinei pentru evitarea ultimului loc, ceea ce CSȘ Bega a și izbutit, cu 3:0, după ce pierdea două partide cu 3:0 iar alte două cu 3:1.

Clasamentul final al turneului final U19 organizat de CSȘ Bega la Timișoara fiind următorul.

1. CSM București 12 puncte (setaveraj 12:4)

2. CTF Mihai I 12p (13:6)

3. Dinamo 9p (10:6)

4. Medicina Tg. Mureș 9p (10:7)

5. CSȘ Bega Timișoara 3p (5:12)

6. Penicilina Iași 0p (0:15).

Rezultatele turneului final, în ordine cronologică, iar mai jos fotografiile.

Miercuri, 15 mai

Dinamo – Penicilina Iași 3-0

CTF Mihai I – CSM București 1-3

CSȘ Bega Timișoara – CSU Medicina Târgu Mureș 1-3

Joi, 16 mai

CSU Medicina Târgu Mures – CSM București 3-0

Penicilina Iași – CTF Mihai I 0-3

CSȘ Bega Timișoara – Dinamo 0-3

Vineri, 17 mai

Dinamo – CSU Medicina Târgu Mureș 3-0

CSM București – Penicilina Iași 3-0

CTF Mihai I – CSȘ Bega Timișoara 3-1

Sâmbătă, 18 mai

CSU Medicina Târgu Mures – Penicilina Iași 3-0

Dinamo – CTF Mihai I 1-3

CSȘ Bega Timișoara – CSM București 0-3

Duminică, 19 mai

CTF Mihai I – CSU Medicina Târgu Mures 3-1

CSM București – Dinamo 3-0

CSȘ Bega Timișoara – Penicilina Iași 3:0.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Juniori, Sport juvenil, Volei și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Juniori: