GALERIE FOTO. CSM Lugoj – CSU Belor Galați 3:0

Fotografii realizate de Sorin Pilipeți la meciul CSM Lugoj – CSU Belor Galați, jucat sâmbătă de la ora 18:30 în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu” în etapa a V-a din Divizia A1 de volei feminin și câștigat de gazdele în roșu-negru în 68 de minute de joc efectiv, cu 3:0, pe seturi 25:15, 25:16, 25:15.

Învinse pe linie în deplasare cu 3:0, la Bacău, Cluj și marți în intermediară la campioana CSM București, lugojencele și-au adjudecat în schimb toate punctele puse în joc pe teren propriu în noul campionat al elitei, sâmbăta trecută printr-un 3:1 cu CS Dinamo iar în această seară cu 3:0, prim triumf la zero în actuala ediție, împotriva nou-promovatei CSU Belor Galați, aliniată în Banat cu 9 voleibaliste, două treimi dintre acestea de peste hotare.

CSM Lugoj va juca sâmbăta viitoare de la ora 19 cu UVT Agroland în sala ”UVT” din zona Oituz, în Timișoara, în runda a șasea a turului, după care, la ceas al Centenarului Marii Uniri, bănățencele vor primi vizita vicecampioanei CSM Volei-Alba Blaj, în ceea ce va fi ultimul meci acasă al elevelor lui Uglesa Segrt în prima jumătate a sezonului regular, dat fiind că în etapa a IX-a, ultima a turului, vor sta, luând așadar mai repede vacanța competițională.

Kocic, Babic și Dinic au realizat sâmbătă cele mai multe puncte pentru timișence, 19, 17 respectiv 13, și din 3, 5 respectiv 2 ași, iar fiecare și cu un blocaj, completate de Roman cu 8 puncte, dintre care câte două din ași respectiv blocaj, căpitanul Balintoni cu 4 puncte iar Jakic cu 3. Albăstroiu, Cauc, Savu și liberoul Vukomanovic au mai jucat pentru lugojence.

Rezultatele etapei a V-a în Divizia A1 de volei fete, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice. În elita masculină, un duel Zalău – Galați 3:1 cu 36:34 în setul inaugural și 28:26 în ultimul, dar și SCMU Craiova – CSM București 3:0, CS Dinamo București învingând cu 1:3 la Baia Mare iar CS Unirea Dej cu 0:3 la Piatra Neamț.

Fotografiile

 

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 0

 


Ultimele articole din categoria Volei: