GALERIE FOTO. Unica întrecere oficială internaţională a anului din Timiş în sporturi pe echipă, „Cupa Balcanică”, prefigurată de „Cupa CSM Lugoj”

Imagini de la patrulaterul internaţional amical „Cupa CSM Lugoj”, cu gazdele timişence încheind pe locul 2, după sârboaicele din Obrenovac, turneu ce a prefigurat „Cupa Balcanică”, urmând de vineri până duminică  în sala „Ioan Kunst Ghermănescu”. Un triumf în jocurile de sâmbătă şi duminică de la ora 19 le-ar sălta pe voleibalistele lui Bogdan Paul în cupele europene…

Sorin Pilipeţi şi Sergiu Vegheş au surprins frumuseţea voleiului feminin, anticipând cele 3 dueluri oficiale din week-end, după următorul program: vineri de la ora 19, Zeleznicar Beograd – Besiktas Istanbul; sâmbătă de la ora 19, CSM Lugoj – Zeleznicar; duminică de la ora 19, CSM Lugoj – Besiktas.

Clasate pe locul 6 în Divizia A1 2012-2013, lugojencele şi-au câştigat dreptul de a evolua în Cupa Balcanică, iar apoi CSM a câştigat dreptul de organizare al competiţiei, fiind vorba despre singura grupare timişeană în sporturile de echipă cu minge implicată în acest an în întreceri internaţionale.

În week-end, vom reveni cu asemenea clişee de la concursul regional…

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Timişene: