GALERIE FOTO. ”Voleiul timișean, reunit la fileu!” Triunghiular CSM Lugoj – CSU Politehnica – ACS Agroland, în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”: Cupa Timiș 2015

Cele trei cluburi divizionare de volei feminin din județul Timiș s-au reunit sâmbătă în premieră la Lugoj, în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”, disputând un turneu triunghiular de vacanță, în urma încheierii sezonului competițional 2014/15. Iată imaginile surprinse de Sorin Pilipeți la ultima partidă a reuniunii la fileu, dintre prim-divizionara CSM Lugoj, a opta la finele Diviziei A1, și ACS Agroland Timișoara, a treia în barajul de promovare din A2…

Cele 3 grupări s-au reunit sâmbătă în premieră într-un turneul amical, la Lugoj, unde ACS Agroland Timișoara, CSU Politehnica Timișoara și gazda CSM s-au întrecut în prima ediție a ”Cupei Timiș”, o competiție ce își propune să promoveze voleiul timișean: ”Reunit la fileu!”.

De la ora 11, CSM Lugoj – CSU Politehnica Timișoara a fost 3:0, de la ora 13, CSU Politehnica Timișoara a dispus de ACS Agroland Timișoara cu 3:1 iar de la ora 15, ACS Agroland Timișoara a fost întrecută de CSM Lugoj cu 3:0.

Lugojencele antrenate de Valerijan Luka au câștigat fără set pierdut ediția inaugurală, alb-violetele clasându-se pe locul secund iar ACS Agroland, pe trei. De menționat că fetele de la ACS Agroland n-au încheiat încă sezonul juvenil, de miercuri urmând să se alinieze la turneul final al Campionatului Național FRV de volei feminin pentru cea mai mare categorie de vârstă, 1996/97, Divizia Juniori, la Brașov, între cele mai bune 8 garnituri din țară.

Dar iată imaginile partidei CSM Lugoj – ACS Agroland 3:0…

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 3

 


Ultimele articole din categoria Volei: