Ghid util la fileu. CSS Bega înaintea a 6 turnee semifinale

Primăvară cu emoţii şi deplasări pentru voleiul juvenil timişorean, care sîmbătă a pătruns prin echipa feminină în turneul final al celei mai mari categorii de vîrstă, Divizia Juniori, iar începînd de astăzi continuă asaltul pe absolut toate celelalte 6 fronturi rămase, tot pentru locuri calificante din turneele semifinale. Mai jos, în ordine cronologică a intrării în focurile penultimelor acte, datele şi adversarii garniturilor de la CSS Bega Timişoara…

Începînd cu aproximativ aceleaşi fete pregătite de profesorul Ioan Ersigan, care săptămîna trecută şi-au cîştigat pe teren propriu dreptul de a evolua în finala celor mai bune 6 garnituri din ţară, pe 2-6 mai, laolaltă cu LPS Unic Piatra Neamţ, CSM CSS2 Bucureşti, LPS Piteşti, CSU Medicina Târgu Mureş şi CSS2 Baia Mare, şi care acum încearcă să dea lovitura şi la categoria lor de vîrstă, imediat inferioară, Cadete…

Aşadar în 22-24 martie, turneul semifinal feminin al Diviziei Cadeţi, Seria I, la Baia Mare: cu CSS2, CSS Unirea Iaşi şi Colegiul Naţional Nicolae Titulescu Craiova. O serie extrem de dificilă prin faptul că este unica reunind două cîştigătoare ale grupelor zonale. Doar prima echipă se califică la turneul final.

30.03.-1.04., turneul semifinal feminin al Diviziei Minivolei, a patra şi cea mai mică, la Piteşti: cu LPS din localitate, CNNT Craiova, CSS Lugoj, CS Juvenil Braşov şi CSS Sibiu. Primele două din fiecare 4 serii se califică în turneul final.

31 martie – 1 aprilie, turneul semifinal masculin al Diviziei Minivolei, cu doar 18 echipe la start, fără faze preliminarii, datorită numărului restrîns de competitoare: la CSS Caransebeş, şi cu CNNT Craiova şi Colegiul Naţional Mircea cel Bătrîn Râmnicu Vâlcea. Primele două clasate din cele 4 serii se califică în turneul final.

8-9 aprilie, turneul semifinal masculin al Diviziei Speranţe, la Baia Mare, cu CSS2, CSS LPS Bihorul şi LAPI Dej. Primele două clasate se califică în turneul final.

8-10 aprilie, turneul semifinal feminin al Diviziei Speranţe, a treia pe scara descrescîndă a vîrstei, la Blaj, cu CSS din localitate, CNNT Craiova, CSS5 Bucureşti, CSS Lugoj şi Şoimii Lipova. Primele două clasate se califică în turneul final.

În fine, găzduit la Timişoara, în sala „Profesor Mircea Albu”, turneul semifinal masculin al Diviziei Cadeţi, Seria 3, va avea loc în 27-29 aprilie şi va reuni alături de CSS Bega Timişoara pe CVM Tomis Constanţa, CSS Triumf Botoşani şi CSS LPS Bihorul Oradea. Prima clasată se califică la turneul final.

Timişoara este campioană naţională la zi prin echipa de băieţi pregătită de profesorul Dan Jitaru, în cadrul Diviziei Speranţe 2011, triumf în urma căruia echipa a absolvit şi va evolua în turneul semifinal la Cadeţi, peste o lună, în primul său an la această categorie de vîrstă. Iar pentru călire şi dobîndirea experienţei formaţia s-a bătut chiar şi în Divizia Juniori, de la al cărei turneu semifinal disputat la Buzău tocmai s-a reîntors pe locul 3, după un 3:2 în ultima zi cu constănţenii de la Tomis, întorcînd de la 0:2 (16:25, 22:25, 26:24, 25:20, 15:19), în primele două meciuri cedînd cu 3:2 vîlcenilor şi cu 3:0 gazdei CSS, calificată la turneul final.

Grupele clubului timişorean sunt pregătite la fete de Ioan Ersigan, la Juniori şi Cadeţi, şi Cerasela Şerban, la Speranţe şi Minivolei, iar la băieţi de Dan Jitaru, la Juniori şi Cadeţi, respectiv Aurelian Cârdu, la cei „mici”, Speranţe şi Minivolei.

 

 

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sapte = 15

 


Ultimele articole din categoria Juniori: