Horia Cardoș candidează pentru funcția de vicepreședinte al Federației Române de Volei

Președintele clubului UVT Agroland Timișoara, Horia Cardoș (foto), și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte al Federației Române de Volei.

img-0974-copy-copy

 

 

Alegerile vor avea loc în data de 31 martie, iar ceilalţi aspiranţi la al doilea post de conducere în forul menţionat sunt Gheorghe Vişan, Adin Cojocaru, Sergiu Stancu, Oana Sârb, Viorel Manole, Costinel Stan, Valentin Bitoiu, Sergiu Ştefănescu, Mihai Duţă şi Vasile Ouatu.

„Am ales să candidez pentru această funcţie întrucât consider că astfel voi avea ocazia să ajut la dezvoltarea acestui sport nu doar pe plan local, ci şi la nivel naţional. Din 2014, când am înfiinţat clubul sportiv Agroland, am reuşit să atrag la Timişoara, alături de colegii mei, mai multe competiţii importante de volei care au făcut cinste oraşului. Printre acestea se numără unul dintre sateliţii europeni de volei pe plajă –  turneu pe care îl vom organiza şi anul acesta – dar şi turneul final la categoria speranţe. În România există un potenţial extraordinar pentru dezvoltarea acestui sport care trebuie valorificat. Avem nevoie de o gândire pozitivă şi curată, de planuri pe termen scurt, mediu şi lung şi de oameni competenţi care să le pună în practică”, a declarat Horia Cardoş.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: