Infernal. CSM Lugoj, start în A1 cu fosta campioană și actualele finaliste: Bacău, Târgoviște, Blaj…

CSM Lugoj va avea un debut de foc în viitoarea ediție a campionatului Diviziei A1 de volei feminin, conform programului stabilit astăzi la sediul FRV, urmând a da piept începând din 11 octombrie, pe rând, acasă cu Știința Bacău, campioană în 2014, iar apoi cu CSM Târgoviște, actuala vicecampioană, sub Turnul Chindiei, precum și cu campioana CS Volei Alba Blaj, pe care ar urma să o întâlnească și în sferturile Cupei României, în cazul în care va trece inițial, în faza I, de SCM U Craiova. Dar iată programul complet al elevelor lui Valerijan Luka și Uglesa Segrt în 2015…

CSM Lugoj a avut astăzi repartizat numărul 4 la conturarea programului competițional pe 2015/16, fiindu-i croit astfel țintarul în viitorul sezon de A1 pe baza Tabelei Berger. Iar următoarele noutăți, în ceea ce privește componența lotului pentru viitorul sezon, vor surveni în maxim 10 zile, când se vor perfecta angajamentele cu noile achiziții vizate, și cu care se discută și negociază deja. Ulterior, la mijlocul lunii august, ocupanta locului 8 în ediția încheiată în luna aprilie va demara în noua formulă pregătirile pe plan local, la Lugoj.

Dar iată care este ordinea meciurilor în Divizia A1 la ora celui de-al șaselea sezon la rând petrecut de alb-albastre în elită, cu mențiunea stipulată tot astăzi că partidele vor începe cel mai devreme la ora 12 și cel târziu la ora 20.

Numerele atribuite în Tabela Berger celor 12 prim-divizionare sunt 1 pentru nou-promovata Rapid București, 2 CS Dinamo Romprest, 3 nou-promovata ieșeană Știința Miroslava, 4 CSM Lugoj, 5 VC Unic Piatra Neamț, 6 SCMU Craiova, 7 CSU Medicina Târgu Mureș, 8 CSM București, 9 Știința Bacău, 10 CSM Târgoviște, 11 CS Volei Alba Blaj și 12 CS ”U” Cluj.

Conform Tabelei Berger, CSM Lugoj va începe campionatul acasă cu Știința Bacău, pe 11 octombrie, urmând a juca apoi la Târgoviște, cu vicecampioana CSM, iar în runda a treia acasă cu campioana CS Volei Alba Blaj. În total, timișencele vor juca de 6 ori pe teren propriu și de 5 ori în deplasare până pe 12 decembrie, când e programat finele turului.

Întrecerile din elită vor reîncepe în 23 ianuarie și Divizia A1 va avea gongul final, după fazele pe grupe valorice, în 28 aprilie.

Cât despre Cupa României, CSM Lugoj va debuta cu un meci acasă cu SCM U Craiova, urmat de revanșa din Bănie, miza fiind un sfert de finală cu CS Volei Alba Blaj, semifinalistă a ediției încheiate în luna mai.

Conform Tabelei Berger, cu disputele 4-9, 10-4, 4-11, 1-4, 4-2, 3-4, 4-12, 4-5, 6-4, 4-7, 8-4, gruparea din Banat va mai juca apoi în tur, din etapa a IV-a, după cum urmează:

Rapid – CSM Lugoj

CSM Lugoj – CS Dinamo Romprest

Știința Miroslava Iași – CSM Lugoj

CSM Lugoj – CS ”U” Cluj

CSM Lugoj – VC Unic Piatra Neamț

SCM U Craiova – CSM Lugoj

CSM Lugoj – CSU Medicina Târgu Mureș

CSM București – CSM Lugoj

Dar iată programul complet al primei runde, de la începutul decadei a doua a lunii octombrie:

Rapid – ”U” Cluj, CS Dinamo Romprest – CS Volei Alba Blaj, Știința Miroslava Iași – CSM Târgoviște, CSM Lugoj – Știința Bacău, Unic Piatra Neamț – CSM București și SCM U Craiova – CSU Medicina Târgu Mureș.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Volei: