GALERIE FOTO. Ioana Ordean şi Adriana Melniciuc, pentru CSM Timişoara, respectiv Bogdan Nan şi Robert Vîrlan (CSU Reşiţa), învingători la inaugurarea sezonului intern de beach-volley

Beach-volley-ul e dezvoltat ca grupări sportive în special în vestul ţării şi nu puţine au fost echipele timişorene şi timişene aliniate în acest weekend la ceea ce a fost prima etapă a circuitului Campionatului Naţional de volei de plajă pentru juniori.

Şi la fete, şi la băieţi, la Oradea s-au impus voleibalişti timişoreni care activează în sistemul divizionar de sală, existând eventualitatea ca o a doua etapă a circuitului juvenil să aibă loc la Timişoara, pe baza din Parcul Rozelor a grupării CSM.

Întrecerea fetelor a reunit nu mai puţin decât 21 de formaţii, finala fiind o afacere în familie, CSM Timişoara 1 – CSM Timişoara 2, Ioana Ordean şi Adriana Melniciuc dispunând cu 2-0 de Andreea Bîrsăşteanu şi Beatrice Galiţ.

Adriana Melniciuc a fost desemnat MVP al concursului sexului frumos iar Alexandra Dăniloaia a primit distincţia de cea mai de perspectivă jucătoare a turneului, la vârsta de 12 ani.

Din ţară au mai participat reprezentante ale CSS Sighetul Marmaţiei, CSS Ştei, gazdele LPS Bihorul Oradea, UVVG Arad şi, bineînţeles, CSM Timişoara.

Triumf timişorean şi la băieţi, competiţie în care între cele 11 formaţii s-au regăsit 3 cu voleibalişti de pe Bega, şi anume CSU Reşiţa 1 (Robert Vîrlan – Bogdan Nan) şi CSU Reşiţa 2 (Lucian Bădiceanu – Marius Roşu), respectiv Florin Kaburek şi Mircea Roşu, sub culorile Flacărei Parţa.

Iar Nan şi Vîrlan au cîştigat primul loc, în vreme ce Bădiceanu şi Marius Roşu, după ce a pierdut setul decisiv, la 1-1, cu 13-15 în semifinala cu UVVG Arad, s-au clasat pe locul 3, pe când „Flacăra” a încheiat a şaptea.

Ca o concluzie a antrenorului echipelor cu tineri voleibalişti de plajă, profesorul Dan Mihai Jitaru, „acest turneu a reprezentat punctul de plecare în pregătire, un bun test iniţial”.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: