Junioarele sub categoria de vârstă de la CSŞ Bega Timişoara, revanşă perfectă acasă, 3:0 cu CET CNMB Râmnicu Vâlcea, la reluarea Diviziei Juniori a Campionatului Naţional FRV

O tribună plină a aplaudat astăzi reuşita la zero a voleibalistelor de ´97 ale Timişoarei, care s-au revanşat în sala „Profesor Mircea Albu” pentru unicul eşec înregistrat în actualul sezon, impunându-se cu 3:0 (:19, :24, :19), în 74 de minute, în prima rundă din acest an, dar a doua a returului respectiv a 7-a în Seria E a Diviziei Juniori din Campionatul Naţional.

Evoluând aşadar umăr la umăr cu junioarele „mari”, elevele ex-ridicătoarei prim-divizionare Cerasella Şerban s-au revanşat pentru eşecul cu 3:1 din partida tur, din toamnă, egalându-le acum în ierarhie pe învinsele lor de la CET Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân Râmnicu Vâlcea, la 13 puncte, şi depăşindu-le la setaveraj, 16:4 faţă de 14:9.

Iar chiar şi dacă CSŞ Bega Timişoara va fi penalizată cu câte un punct pentru fiecare evoluţie cu jucătoare sub categoria de vârstă a Diviziei Juniori, voleibalistele bănăţence se arată a accede totuşi în următoarea fază a competiţiei. „Bega” mai are până atunci de jucat la Lugoj, cu CSŞ, pe 2 februarie, respectiv acasă cu craiovencele, într-o Serie E reunind doar 5 grupări din întreg sud-vestul României.

„Am reuşit un joc frumos, am jucat foarte bine”, a spus antrenoarea Şerban după victoria în 3 seturi, a patra de acest gen a stagiunii, după cele contra Caransebeşului şi Lugojului dar şi la Craiova. CSŞ Bega – junioare a mai câştigat până acum şi la Caransebeş, cu 3:1.

Timişorencele au început excelent anul, cu o participare la turneul internaţional juvenil de la Novi Sad, în perioada 3-5 ianuarie, când au disputat 6 meciuri, dintre care au învins în 4, în general cu adversare din Serbia. Iar colegele lor mai mici, din Divizia Speranţe, implicate şi ele în acest week-end în primele jocuri oficiale pe 2014, au efectuat un cantonament în Munţii Apuseni, la Arieşeni.

Dar iată-le pe învingătoarele de astăzi la Junioare, şi anume Ioana Ordean – cpt., Adriana Melniciuc – ambele secunzi, Aryana Gădian şi Beatrice Galiţ – principal, Iovanca Damian – ridicător şi Teodora Cotumbianu, mezină din generaţia 1998, ridicător fals. Carina Leş, libero care va reveni peste două săptămâni, în urma unei accidentări, a fost azi indisponibilă.

Pe bancă au rămas Daiana Vlaicu (n. 1999) şi Cybel Catargiu (2000), convocate din echipa Diviziei Speranţe, care a evoluat vineri şi sâmbătă în turneul de Naţional de la Lugoj.

Precum la Junioare, CSŞ Bega învinge pe linie şi în Divizia Cadeţi, în care îmbină garnitura aliniată la categoria superioară de vârstă cu voleibaliste de la „Speranţe”.

Apropo de care, turneul cu numărul 3 al Campionatului Naţional – Divizia Speranţe, disputat până ieri la Lugoj, le-a adus două victorii, 3:0 cu CSŞ Lugoj II şi 3:2 cu CNNT Craiova, şi un eşec, 0:3 cu CSŞ Lugoj I.

Mai urmează un alt turneu la Lugoj şi ultimul acasă, în această sală.

 

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 0

 


Ultimele articole din categoria Juniori: