Montaniarzii şi căţărătorii de la CS Alternative Timişoara urcă şi în ierarhia Campionatului Municipal Timişoara de volei, pe podium, după 3:0 cu Grădinarii

Montaniarzii de la CS Alternative Timişoara, sportivi amatori şi organizatori de competiţii care se îndeletnicesc de ani buni cu escalada, alpinismul, trail-running-ul şi nu numai, au de fapt sportul în sânge, şi în consecinţă şi propria echipă de volei, una mixtă, implicată cu succes în Campionatul Municipal Timişoara, în a cărui ierarhie au urcat aseară pe podium…

Amatorii de sporturi montane de la clubul de profil CS Alternative Timişoara câştigă teren şi în Campionatul Municipal Timişoara de volei, lansat în acest an, într-un sport cu care montaniarzii se îndeletnicesc, în grup şi cu echipă, de 6 ani

 

Cei de la Alternative nu sunt însă novice la fileu, alcătuind o echipă conturată pe baza unui grup care joacă regulat volei, o dată pe săptămână, de mai bine de 6 ani. “Din acest grup, mulţi jucători sunt membri în Clubul Sportiv Alternative , club ce se ocupă cu sporturi montane, escaladă, alpinism, trail-running, şi altele, motiv pentru care şi echipa se numeşte CS Alternative. Alături de „alpiniştii” din lot sunt jucători care au activat ca la diverse nivele în volei, de la juniori şi pâna în sistemul divizionar, în liga a doua”, a explicat Andrei Simu, conducător al clubului timişorean CS Alternative, subliniind despre formula care a înregistrat 5 înfrângeri cu 2:3 din totalul celor 6 eşecuri din acest prim campionat al Municipalului că “suntem printre puţinele echipe care jucăm constant în formulă mixtă, cu fete pe teren”.

Iar CS Alternative a obţinut aseară şi cea de-a şaptea victorie în Campionatul Municipal, 3:0 cu Grădinarii, pe seturi 25:14, 25:14, 25:13, într-un joc disputat în sala Colegiului Tehnic de Vest, cu învinşii în rol de gazde, şi în urma căruia căţărătorii au urcat pe podiumul întrecerii reunind 9 echipe din oraş. Marţi, liderul Timişoara trecea cu 3:1 de Shawarma, după ce luni seară se mai înregistra un 3:0, în partida UMF Timişoara – Bis2Tim.

Meciurile au contat pentru etapa a XV-a a întrecerii, a şasea a returului, parte a doua a sezonului din care au mai rămas de disputat numai 3 runde, următoarea fiind programată în 25-27 martie, cu duelurile Bis2Tim – UMFT Sport, Men of Steel – Shawarma, Grădinarii – Timişoara şi Alternative – Continental.

Până atunci, clasamentul se prezintă astfel:

  1. Timişoara             34 puncte / 13 jocuri
  2. UMF Timişoara  30p / 14j
  3. Alternative           24p / 13j
  4. Shawarma           23p / 13j
  5. Continental           20p / 13j
  6. UMFT Sport        15p / 13j
  7. Bis2Tim                 13p / 13j
  8. Grădinarii                8p / 12j
  9. Men of Steel            7p / 12j

Iată-i şi pe amatorii de sporturi montane cu înclinaţii spre a se înălţa la fileu, şi anume, conform imaginii (de la stânga la dreapta), Andrei Simu – 33 de ani – post: trăgător principal; Cristina Şerban – 27 – libero; Tiberiu Iacob – 30 – principal / secund; Vasile Cherecheş – 28 – principal; Paul Negruţiu – 31 – secund; Adrian Marcu – 39 – secund / fals; Stevan Vuinov – 33 – ridicător; Iulia Nuşcă – 26 – ridicător; Ovidiu Leţcan – 33 – principal / secund, şi Alin Dobre – 30 – secund / fals.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 1

 


Ultimele articole din categoria Volei: