Pe cine-a mai tras zăpada pe dreapta? La fileul Juniorilor…

Meciuri amînate datorită înzăpezirilor au fost în week-end şi la nivelul Diviziei Juniori a Campionatului Naţional masculin şi feminin de volei, motiv pentru care în sala „Profesor Mircea Albu” nu s-a mai montat fileul pentru ceea ce ar fi fost ultimele jocuri oficiale acasă din returul competiţiilor, atît la fete cît şi la băieţi.

Fetele pregătite de profesorul Ioan Ersigan, angrenate în Seria D a Diviziei Juniori, trebuie să mai aştepte aşadar pentru a-şi lua revanşa cu Colegiul Naţional Nicolae Titulescu Craiova, oltence care le administrau unicul eşec stagional, 3:1, în tur, în Bănie. CSS Bega a început anul 2012 cu un sec 3:0 la CET Govora Colegiul Naţional Mircea cel Bătrîn Râmnicu Vâlcea, avînd acum 7 victorii şi un eşec, ca lider în faţa lui CSS Lugoj, situată pe locul 2, cu 6 victorii, şi care a bătut în 2012 cu 3:0 pe CSS Caransebeş, avînd amînată ieri disputa cu CSS Deva, tot din penultima etapă, a IX-a.

Şi băieţii de la CSS Bega implicaţi în Divizia Juniori, unde joacă „peste” nivelul lor de vîrstă, au avut parte duminică de amînarea ultimului lor meci acasă din retur, cu CSS Blaj, din Seria E a Campionatului Naţional, în care au adunat 3 victorii din 8 etape. În aceste condiţii, aproximativ aceiaşi componenţi vor evolua proxima duminică la nivelul în care se simt ca peştele în apă, Divizia Cadeţi, în care evoluează în primul lor an ca absolvenţi cu coroniţa naţională a Diviziei Speranţe, avînd parte de un ultim joc pe teren propriu, cu CNNT Craiova. Iar în deschidere, tot în Divizia Cadeţi, dar la fete, o ultimă apariţie acasă, odată cu derbyul timişean CSS Bega – CSS Lugoj. Profesorii Dan Mihai Jitaru, la băieţi, respectiv Ioan Ersigan, la fete, pregătesc ambele echipe ale clubului la categoriile Divizia Juniori şi Divizia Cadeţi.

 

Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Juniori: