Pe dârdâite, CSŞ Bega Timişoara cedează primele seturi stagionale, experimentând în căutarea formulei ideale pentru turneul final al Campionatului Naţional – Divizia Juniori: 3:2 la Oţelu Roşu

Voleibaliştii juniori deja medaliaţi la nivel naţional la precedentele două categorii de vârstă au pierdut abia astăzi primele seturi în actuala stagiune a Campionatului Naţional al FRV, Divizia Juniori, dar tot au câştigat, pe drumul lor neabătut spre un alt turneu final.

CSŞ Bega Timişoara s-a impus la limită dar meritat la Oţelu Roşu, în Caraş Severin, dispunând de omologii gazdă de la CSŞ Şcoala 1 cu 2:3 (17:25, 25:21, 20:25, 25:20, 6:15). În unicul duel bănăţean al voleiului juvenil masculin românesc, timişorenii au fost egalaţi în două rînduri la seturi, dar mai degrabă pe seama modificărilor din mers în formula şi sistemul de joc, profesorul Dan Mihai Jitaru testându-şi elevii în perspectiva abordării optime a turneului semifinal, de la mijlocul lunii martie, pentru a cărui găzduire CSŞ Bega va licita.

Primele două clasate în fiecare grupă a fazei semifinale vor accede la turneul final naţional, dar până atunci CSŞ Bega este sigură de câştigarea restrânsei serii sud-vestice la juniori „mari”.

În echipă cu câţiva juniori care au jucat şi vineri, două seturi, în liga a doua de seniori, pentru „U” Timişoara, într-un sec 3:0 cu târg-mureşenii, şi anume Marius Roşu, Lucian Bădiceanu şi Robert Vîrlan, CSŞ Bega s-a impus în nişte condiţii deloc propice unui meci juvenil, în sala neîncălzită fiind foarte frig, în alcătuirea Bădiceanu, Nan – trăgători falşi, Vîrlan, Vlad – secunzi, Marius şi Mircea Roşu – trăgători principali, şi Kaburek – libero.

 

Bogdan Nan, achiziţionat recent de la LPS Bihorul, şi care a evoluat în cel de-al doilea său joc pentru CSŞ Bega, va intra de-acum şi în programul normal de pregătire cu echipa, după ce până acum a avut posibilitatea să se alinieze doar la meciuri.

În căutarea formulei ideale, Nan a fost utilizat de Jitaru în setul II ca secund, cu Vlad Ene fals, într-o rocadă faţă de setul de deschidere, pe parcurs rotaţia incluzându-i şi pe Isac, Mihu şi Călin.

Timişorenii, scăpaţi în lideri câştigători, mai au de disputat un meci în serie, acasă cu arădenii, peste două săptămâni.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 8 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: