Perechi din Reșița și Timișoara s-au impus la turneul de volei pe plajă Fan Tour Open Arad, etapă de campionat național

Câștigătorii ediției cu numărul șase a Fan Tour Open Arad, al doilea turneu din cadrul Campionatului Național de volei de plajă, au provenit din Banat: Adina Stanciu și Ioana Ordean pentru CSU Reșița, respectiv Lucian Bădiceanu și Sergiu Călin de la CSU UV Timișoara.

Pe podium au mai urcat perechile Denisa Popa – Adriana Melniciuc (CS Oțelu Roșu), respectiv Mădălina Pura – Giulia Blaj (CSU Oradea), iar la masculin Robert Vîrlan și Dragoș Unguraș de la CSU UV Timișoara) precum și Sergiu Rodina – Valentin Hupoiu (CS UV Timișoara / CSU Știința București).

Gazdele din Arad au avut cea mai bună clasare prin cuplul Emil Lung – Cătălin Lelea (CS Fan Arad), campionii naționali en-titre cedând cu scorul de 0:2 în finala mică.

„Turneul de la baza DJST – Fan Arad nu putea avea loc fără sprijinul Centrului Municipal de Cultură Arad și a altor sponsori, cărora le mulțumim pentru susținerea acestui minunat sport olimpic. La finele lunii iulie «crema» voleiului românesc va reveni pe Mureș, pentru Cupa Aradului, a patra etapă a Campionatului Național pentru seniori și senioare. Până atunci, între 5-10 iulie, la Sibiu va avea loc etapa a treia, care coincide cu Cupa României, competiție pe care, anul trecut, am organizat-o la Arad”, a declarat Ștefan Gog, președintele Clubului Sportiv Fan Arad, organizatorul evenimentului.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 4

 


Ultimele articole din categoria Volei: