Petruța Orlandea, convocată de urgență la naționala României, o înlocuiește pe Andreea Petra, accidentată

volei-timisoara.ro anunță că staff-ul naționalei feminine de volei a României a convocat-o de urgență la lot pe trăgătoarea centrală Petruța Orlandea, care o înlocuiește la prima reprezentativă a României pe o altă voleibalistă de la UVT Agroland Timișoara, Andreea Petra – jucătoare care s-a accidentat la gleznă în meciul cu Spania și care are nevoie de aproximativ 4 săptămâni de recuperare.

Andreea Petra a suferit o entorsă la glezna piciorului drept în ultimul set al meciului câștigat de România cu Spania cu scorul de 3:0 și nu mai poate juca în această vară. Centrul formației timișorene a efectuat un RMN în cursul zilei de astăzi și va afla mâine diagnosticul. La prima vedere, nu este vorba despre o accidentare foarte gravă, însă perioada de recuperare va dura 3-4 săptămâni.

Petruța Orlandea – foto pagina I s-a aflat în pregătire cu reprezentativa de senioare a României înainte de startul preliminariilor pentru Campionatul European de volei feminin. Tânăra jucătoare a formației noastre se întoarce acum la lot pentru a o înlocui pe Andreea Petra.

”Mă bucur că am revenit la echipa națională, mi-aș fi dorit însă alte circumstanțe. Nu pot să mă bucur de accidentarea colegei mele. Nu mă așteptam să revin atât de repede, dar sunt fericită că am ocazia să îmbrac tricoul naționalei. Mi s-a părut puțin ciudat să mă întorc acum la lot, deoarece nu am mai avut o astfel de experiență, însă privesc această situație ca fiind șansa mea” a spus Petruța Orlandea.

Petruța Orlandea are șansa să debuteze într-un meci oficial pentru naționala mare, mâine, cu ocazia partidei pe care România o dispută în compania Letoniei, în etapa a treia din preliminariile EuroVolley Women. Întâlnirea este programată la Craiova, la ora 18:00.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ trei = 12

 


Alte articole legate de acest subiect: