Președintele UVT Agroland, Horia Cardoș, între cei 8 membri ai Consiliului Director în FRV

Președintele clubului UVT Agroland, Horia Cardoș, a fost ales membru în Consiliul Director al Federației Române de Volei, după ce a adunat cel mai mare număr de voturi, 94, în cadrul alegerilor de joi pentru funcțiile de conducere din cadrul FRV.

img-0974-copy-copy

 

”De pe această poziție doresc să mă implic în promovarea voleiului pe plajă, dar și în marketing. Sper ca în această vară să obținem rezultate bune cu echipele de volei pe nisip la toate categoriile de vârstă, pentru că țara noastră are în această disciplină mulți sportivi talentați. E important însă ca și antrenorii din cadrul structurilor sportive din România să îi sprijine pe voleibaliști  pentru a participa la competițiile interne. Sper să ne ajutăm unii pe alții, oficiali și antrenori, pentru că astfel putem face împreună ceva util, pe termen lung, pentru voleiul românesc”, a spus Horia Cardoș, președinte UVT Agroland Timișoara și membru în Consiliul Director al Federației Române de Volei.

Alegerile au fost făcute pe o perioadă de patru ani, iar Cardoș se găsește în Consiliul Director federal împreună cu Darius Meșca, Sergiu Ștefănescu, Laurențiu Magdaș, Nicolae Marin, Dănuț Pascu, Mircea Spătăcean și Florin Grapă.

Ca președinte al Federației Române de Volei a fost reales Gheorghe Vișan, încă din primul tur de scrutin, cu 99 de voturi din totalul de 153 exprimate la Adunarea Generală de joi a FRV, desfășurată la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Fostul internațional Dan Gîrleanu a obținut 32 de voturi, Serhan Cadâr 20, Sandu Kapelovies unul singur iar un vot a fost anulat. Cele două posturi de vicepreședinte au fost obţinute de Oana Sîrb (99 de voturi) și de Adin Cojocaru (91 de voturi), ceilalți candidați fiind Horia Cardoș (33 de voturi), Viorel Manole (23 de voturi), Mihai Duță (14 voturi) și Costinel Stan (12 voturi). Sîrb și Cojocaru îi înlocuiesc pe Liviu Ciupe și Alexandru Grigoriu.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: