Primul succes în deplasare în A2 Vest, smuls de timișorence, în alb-violet: CS Universitar Politehnica, 3:2 pe malul Oltului

Dacă în prima rundă a fost unica învinsă la zero la seturi, dar abia după prelungite tie-break-uri, în etapa a doua CS Universitar Politehnica a adus întâiul triumf în deplasare al Diviziei A2 Vest, 3:2 la Râmnicu Vâlcea, cu CET Govora CNMB. Succes ce prefigurează un captivant derby local, sâmbăta viitoare, acasă cu concitadina ACS Agroland…

CSU ”Poli” Timișoara, primă victorie în A2 Vest (sursa foto: facebook/CSU Politehnica Timișoara - Volei Feminin)

CSU ”Poli” Timișoara, primă victorie în A2 Vest (sursa foto: facebook/CSU Politehnica Timișoara - Volei Feminin)

 

 

În premieră în echipamentul alb-violet macron, elevele Cerasellei Șerban au condus de două ori la seturi în sala Colegiului Național Mircea cel Bătrân și au câștigat decisivul cu 13:15, obținând primele puncte în Divizia A2 Vest la capătul a 102 minute de volei extrem de echilibrat, cu 195 de puncte jucate.

Așa le-a fost dat tinerelor de la CS Universitar Politehnica, să aibă parte de două deplasări la relansarea la apă a grupării studențești, coincizând cu debutul lor divizionar, și iată că după înfrângerea cu 3:0 la Oradea, mai strânsă decât o arată scorul final, a venit și primul triumf. Vâlcencele de la CET Govora ”Colegiul Național Mircea cel Bătrân” au revenit de fiecare dată din urmă și chiar au condus în debutul setului decisiv, dar timișorencele au avut finishul dorit: 16:25, 25:19, 18:25, 25:14, 13:15.

Cele de pe malurile Oltului cedau tot cu 3:2 și în runda inaugurală, la CSȘ2 CNE Baia Mare, unde au condus cu 0:1 la seturi și au egalat 2:2, pierzând decisivul, 16:14.

Antrenoarea Cerasella Serban le-a folosit în jocul de azi de la ora 11, contând pentru etapa a II-a a Diviziei A2 Vest, pe Bianca Șvaia și Iovanka Demian – ridicătoare, Loredana Pașca, Andreea Niculiță și Denisa Sfetescu – secunzi, Aryana Gădian și Daiana Vlaicu – centri, Teodora Cotumbianu – fals și Cybill Catargiu – libero, ”impecabilă în acest meci”, conform caracterizării făcută de pe banca tehnică.

CSU ”Poli” are astfel două puncte, setaveraj 3:5, și va primi sâmbăta viitoare în sala ”Profesor Mircea Albu” vizita concitadinei ACS Agroland, care deține un punct, setaveraj 3:6.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Volei: