S-a „îngroşat” în sfârşit parchetul, s-a subţiat lotul: fără Marian

Bogdan Paul, antrenor principal la prim-divizionara CSM Lugoj, s-a îngrijit miercuri seară, după eşecul echipei sale în faţa lui CSM Ecorec Bucureşti, de montarea noii suprafeţe de joc în sala „Ion Kunst Ghermănescu”, aşteptată de ceva vreme întru atenuarea accidentărilor la genunchi survenite în rândul voleibalistelor timişence, găsindu-şi totodată timp pentru a ne declara în exclusivitate că formaţia sa resimte subţirimea lotului, acutizată şi de despărţirea de Sorina Marian, care „nu mai face parte din lotul nostru, aceasta exprimându-şi dorinţa de a nu mai lucra cu mine. Nu s-a prezentat în dimineaţa deplasării la Cluj, aşa că am decis să nu mai continuăm impreună”.

„Rezultatul este unul dureros, având în vedere că puteam să câştigam. Am pierdut două puncte importante şi nu ne mulţumin cu acest punct obţinut. Din păcate, în acest joc s-a văzut că nu avem rezerve, şi acest lucru se simte. Sper să revină cât mai repede şi accidentatele. La ora actuală practic nu avem rezerve decât junioarele. Ne mai trebuie încă una-două jucătoare pentru a putea avea un lot competitiv”. a spus antrenorul Bogdan Paul după partida CSM Lugoj – CSM Ecorec Bucureşti 2:3, de miercuri seară.

Lugojencele vor disputa următorul meci în deplasare, la Constanţa, cu liderul neînvins Tomis, sâmbătă cu începere de la ora 19.

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = noua

 


Ultimele articole din categoria Timişene: