Seară maraton la Lugoj! Cu elevele lui Valerijan Luka sub scut: 3-2 cu SCM U Craiova. Timișencele joacă sâmbătă pentru cucerirea ”Cupei CSM Lugoj”

Intrarea în weekend i-a magnetizat pe lugojeni la sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”, mai populată vineri seară, în cea de-a doua zi a turneului internațional ”Cupa CSM Lugoj”, iar susținătorii noii echipe a timișencelor n-au avut ce regreta, asistând la două dispute decise cu 15:13 în setul 5, precum și la a doua victorie a elevelor lui Valerijan Luka și Vlad Stănoiu.

Dacă aseară s-a trecut de ora 23 cu cele două partide încheiate cu 3:1 și intercalând prezentarea oficială a alb-albastrelor, lugojencele dispunând atunci de OK Klek, din Serbia, în această seară cele două meciuri de 3:2 au tins tot spre ora 23, CSM Lugoj trecând în două ore și 20 de minute de colega de eșalon în Divizia A1, SCM U Craiova, care va reveni pe Timiș în etapa a treia a campionatului, luna viitoare.

Lugojencele au condus de două ori la seturi, 25:17, 23:25, 25:13, 17:25, 15:13, conducând astfel și în ierarhia după două etape ale turneului, cu 5 puncte, setaveraj 6:3, față de cele 4 ale maghiarelor de la Linamar Bekescsaba RSE (5:4), două ale celor din Serbia, OK Klek (4:5), respectiv un punct, în contul craiovencelor (3:6).

Valerijan Luka și Vlad Stănoiu au apelat la 10 dintre voleibalistele convocate, mai puțin Maria Matei și Mădălina Șonda, iar de partea cealaltă oltencele s-au prezentat întărite cu Preban, sosită de la băcăuance, și Dancu, revenită din Hexagon, așadar un sextet întărit față de ediția precedentă.

Ziua decisivă a celei de-a cincea ediții a ”Cupei CSM Lugoj” începe sâmbătă la 11,30, cu partida pentru locul 3, între OK Klek și SCM U Craiova, sfârșind de la 13,15 cu derby-ul CSM Lugoj – Linamar BRSE, o revanșă după duelul direct de sâmbăta trecută, din Ungaria.

Iar apoi ar mai fi două săptămâni până la debutul oficial în noul sezon, pe 4 octombrie, acasă cu CSM Satu Mare, în manșa I a optimilor Cupei României, completată cu revanșa din nord-vest, pe 11, în compania unei garnituri întărită la rândul ei cu străine. Debutul în campionat va fi tot acasă, pe 15 octombrie, cu târg-mureșencele lui Bogdan Paul.

 

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: