Timișoara, aur în Campionatul Național de cadeți și cadete

Voleibaliste și voleibaliști din Timișoara au câștigat pe plaja Cazino din Mamaia, cu ocazia Campionatului Naţional de cadete şi cadeți la volei pe plajă.

Atât la turneul masculin cât şi la cel feminin au participat 16 echipe ce provin de la cluburi sportive din Bucureşti, Sighetul Marmaţiei, Oradea, Caransebeş, Timişoara, Reşiţa, Constanţa, sistemul de desfăşurare al competiţiei fiind cel de dublă eliminare.

Ȋn finala feminină, sportivele Melniciuc Adriana şi Ordean Ioana, componente ale C.S. Municipal Timişoara, medaliate cu argint la Balcaniada U20 din Albania cu nici o săptămână ȋn urmă, au dispus ȋn două seturi de bucureştencele de la Dinamo, adjudecându-şi medaliile de aur şi confirmând totodată valoarea şi postura de componente ale lotului naţional U18 care va efectua o deplasare la Moscova week-end-ul acesta cu ocazia fazei zonale a Cupei Continentale, competiţie ce contează ȋn cursa de calificare la Jocurile Olimpice de Tineret de anul viitor de la Nanjing, China.

Finalistele ȋntrecerii masculine, C.V.M. Tomis Constanţa şi C.S.Universitatea Reşiţa au ȋncheiat tot cu un scor alb, de 2-0, în favoarea celor din urmă. Aşadar, Bădiceanu Lucian şi Roşu Marius au devenit campionii României de cadeţi, fără niciun set pierdut, confirmându-şi şi ei la rândul lor postura de tricolori.

Asemenea fetelor de la C.S.M. Timişoara, şi tinerii timișoreni legitimați la C.S.U. Reşiţa vor reprezenta România alături de antrenorul lor, profesorul Dan Mihai Jitaru, în perioada 24-26 august, la Cupa Continentală de la Moscova, urmând ca de marţi, 27 august, să participe la Campionatul European U18 din Belarus.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Volei: