„U”, antrenamente zilnice în formulă aproape completă

Universitatea Timişoara este spre finele unei săptămîni de antrenamente ştirbite de absenţa în cîteva rînduri a jucătorilor Balint şi Craia, reţinuţi de responsabilităţi pe linie profesională.

„Astăzi suntem în formulă aproape completă”, a explicat profesorul Sorin Grădinaru, antrenor al nou-promovatei, la încheierea antrenamentului de vineri. După ce a pus punct returului cu 4 meciuri în opt zile, toate pierdute la zero, „U” este la mijlocul a aproape două săptămîni fără jocuri, pregătindu-se de primele confruntări ale duelului cu CSM Agronomia Bucureşti, locul 9 după tur-retur, şi care-i va contura soarta: a continua sau nu în Divizia A1…

Galben-albaştrii se vor antrena zilnic, inclusiv sîmbătă şi duminică, iar luni de două ori, urmînd a se deplasa joi dimineaţă spre Bucureşti, pentru meciurile de vineri 16 martie, de la ora 17, şi sîmbătă 17.03., la amiază, din sala Agronomia. În funcţie de rezultatele primelor 3 partide, după sistemul 3 din 5 şi cu o a treia avînd loc pe malurile Begăi vineri 23 martie, jocul 4 va avea loc pe 24 martie, tot la Timişoara. 

Universitarii n-au găsit de cuviinţă să mai dispute în această perioadă un joc de verificare, neavînd de altfel nici sparring-partners disponibili, în condiţiile în care miercuri a demarat play-off-ul locurilor 1-8, cu a doua rundă de jocuri sîmbătă.

În altă ordine de idei, s-a stins din viaţă arbitrul timişorean Sorin Ion Ungureanu, care oficia la partide din voleiul românesc. Dumnezeu să-l odihnească.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 5

 


Ultimele articole din categoria Volei: