U Timişoara nu se dezminte: 3:0 pe malul Oltului

Universitatea Timişoara a cîştigat astăzi pentru a 13-a oară din 14 meciuri disputate în Divizia A2 Vest, 3:0 la Râmnicu Vâlcea, cu Colegiul Naţional Mircea cel Bătrîn Vartex.

Voleibaliştii pregătiţi de profesorul Sorin Grădinaru au trecut aşadar cu bine, cum era de aşteptat, şi de penultima deplasare a sezonului tur-retur, dispunînd cu 3:0 (25:18, 25:15, 25:15) de ocupanta locului 6, într-un joc din cadrul etapei a XV-a a ligii a doua.

Timişorenii vor disputa vineri, pe 22 februarie, un ultim meci pe teren propriu în returul seriei vestice, cu Centrul Naţional de Excelenţă LAPI Dej, restant din etapa programată pe 9 februarie, după care vor mai susţine un examen la Cluj, cu Chimszed.

Fosta prim-divizionară a înregistrat un unic eşec, pe terenul liderului LPS Bihorul Oradea, urmînd cel mai probabil a aborda faza secundă a întrecerii, play-off, de pe locul 2 în serie şi împotriva penultimei clasate, după sistemul două jocuri din trei, confruntare în care va avea în două rînduri avantajul terenului propriu.

Antrenorul Sorin Grădinaru i-a aliniat sîmbătă dimineaţă pentru Universitatea Timişoara pe Unguraş, Schiesz, Flonta, Grama, Bălulescu, Ungureanu şi Toma, pe post de libero, mai evoluînd pe parcurs şi Stănoiu, Dincă, Reitmayer şi Mirea.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: