„U” Timişoara, un alt triumf la pas în sala Universităţii

CS Universitatea Timişoara a obţinut sîmbătă la amiază cea mai „scurtă” victorie din noul sezon al ligii secunde, Divizia A2 Seria Vest, cedînd cele mai puţine puncte în cursul unui 3:0 (:13, :15, :11) conturat în numai 51 de minute în dauna unei tinere grupări vâlcene ce mai vizita sala „Universităţii” şi cu două sezoane în urmă, Colegiul Naţional Mircea cel Bătrîn Vartex.

Grădinaru, în lacrimi la revenirea după 11 ani în prima ligă

Sorin Grădinaru, 6 victorii din 6 jocuri cu CS Universitatea, după revenirea în A2 Vest

Fără a-l utiliza pe Craia, care s-a prezentat la meciul de la ora 12 după serviciul ca inginer în tură de noapte la firma Alcatel, dezechiparea sa nefiind necesară în condiţiile prezenţei unui oponent modest, universitarii pregătiţi de profesorul Sorin Grădinaru au obţinut cel de-al treilea 3:0 succesiv pe teren propriu, după triumfurile în „Universităţii” cu cei din Caransebeş şi Arad, respectiv al patrulea stagional, punînd şi victoria la zero în prima dintre cele două deplasări, la Câmpia Turzii.

„Am dominat categoric şi am cîştigat în mod normal dar, totuşi, în anumite momente am mai tratat jocul cu oarecare lejeritate”, a punctat totuşi Grădinaru, care a apelat la Unguraş (Mirea), Schiesz, Balint (Flonta), Dincă, Bălulescu (Stănoiu), Ungureanu (Reitmayer) şi Toma, ca libero. Pe bancă: Craia.

Ca o îmbunătăţire, CS „U” va aborda următoarea deplasare nu în dimineaţa jocului, cum s-a întîmplat cu ieşirile spre Câmpia Turzii şi Dej, ci încă de vineri, cu plecare la ora 15 spre Târgu Mureş, în vederea întîlnirii codaşei ex-prim-divizionare CS Avîntul Torpi.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la „U” Timişoara, un alt triumf la pas în sala Universităţii

  1. cstm spune:

    Daca echipa tot merge asa bine si echipa va promova, sper sa se faca rost de fiinantare pentru a putea juca in prima divizie.
    Bafta in continuare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Volei: